Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz WestBam #28232 üzenetére

    Nagyon köszi a bemutatót, szuper lett!

    Épp tegnap rendeltem meg az első S2+ -omat, a gyártó oldaláról közvetlenül, mivel akartam hozzá tartalék tailcap-et, meg O ringe-et meg még pár apróságot. Viszont sokat vaciláltam, hogy 7135*6 vagy 7135*8 driverrel vegyem e, de végül a melegedés miatt úgy döntöttem a 6-os elég lesz, fényerőben nincs talán egetverő különbség (ha világítótorony kéne akkor eleve valami nagyobb lámpát néztem volna). Viszont ezzel kapcsolatban lenne egy kérésem/ötletem.

    Vannak itt köztetek páran akiknek több ilyen lámpájuk van, nagyon hasznos lenne egy olyan összehasonlító teszt amin a 4 fajta gyári driver melegedését lehetne összehasonlítani (pont ahogyan most ebben az S3 bemutatóban írtad) és fényerejét egymás mellett. Tudom melós megcsinálni, de ez nagyon informatív és hasznos lenne azoknak akik rendelnének S2+-t vagy S3-at, mert így látatlanban nehéz eldönteni, hogy mégis melyik mennyire erős fényt ad és mennyire melegszik.

    És persze amire például nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora üzemidőt lehet elérni? Mármint kiválasztani egy akkut (például Panasonic NCR18650B 3400mAh vagy akármi mást) és megnézni, hogy teljesen feltöltve hány órát bír az egyes módokban. Nekem például hasznos lenne ha mondjuk egy 4 napos sátrazást tervezek éjszakai túrával, akkor mégis hány akksit érdemes vinnem... :)

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák