Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer

veterán

válasz jimmy399 #304 üzenetére

Nem hiszem, hogy a lemez rossz, de biztos, ami biztos, érdemes lenne tutira kizárni: ellenőrizd le, ha nem torrentről töltötted, akkor valamivel csekkold, hogy az md5 hash rendben van-e. Ha torrentről töltötted, akkor elvileg jónak kell lennie, de egy force recheck-et ott is lehet nyomni rá.

Aztán szerintem érdemes a rufus-szal kiírni, de régebben nekem a Universal USB Installer is bevált. De olvastam már máshol, hogy van, akinek a Win32DiskImager tudott csak megfelelő telepítőt kreálni. Ha van pendrive, szerintem inkább told fel arra.

Freya az Ubuntu 14.04-re épül, érdekes, hogy az Ubi megy gond nélkül, a Freya pedig nem akar. :( Esetleg még azt próbáld meg, hogy amikor elkezd olvasni a telepítőről, mielőtt még bejönne a menü, ahol választhatsz, hogy live vagy install, elvileg előtte még fekete képernyő van és alul megjelenik egy kis billentyűzet ikon, és ha akkor nyomsz egy "space" gombot, akkor bejön egy ilyen menü, mint az Ubinál, itt F6-ot nyomva jönnek fel ezek az egyéb opciók, érdemes lehet ezekkel is próbálkozni (Esc gombbal lehet bezárni a kis opciós ablakot). Illetve a Boot options sor végén, ha ott van a quiet splash , akkor azt töröld ki, így a továbbiakban látod az összes kiírást, hátha abból többet lehet megtudni. Feltéve persze, ha közben nem kapcsolja ki a monitort. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák