Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
jimmy399
üzenetére
Nem hiszem, hogy a lemez rossz, de biztos, ami biztos, érdemes lenne tutira kizárni: ellenőrizd le, ha nem torrentről töltötted, akkor valamivel csekkold, hogy az md5 hash rendben van-e. Ha torrentről töltötted, akkor elvileg jónak kell lennie, de egy force recheck-et ott is lehet nyomni rá.
Aztán szerintem érdemes a rufus-szal kiírni, de régebben nekem a Universal USB Installer is bevált. De olvastam már máshol, hogy van, akinek a Win32DiskImager tudott csak megfelelő telepítőt kreálni. Ha van pendrive, szerintem inkább told fel arra.
Freya az Ubuntu 14.04-re épül, érdekes, hogy az Ubi megy gond nélkül, a Freya pedig nem akar.
Esetleg még azt próbáld meg, hogy amikor elkezd olvasni a telepítőről, mielőtt még bejönne a menü, ahol választhatsz, hogy live vagy install, elvileg előtte még fekete képernyő van és alul megjelenik egy kis billentyűzet ikon, és ha akkor nyomsz egy "space" gombot, akkor bejön egy ilyen menü, mint az Ubinál, itt F6-ot nyomva jönnek fel ezek az egyéb opciók, érdemes lehet ezekkel is próbálkozni (Esc gombbal lehet bezárni a kis opciós ablakot). Illetve a Boot options sor végén, ha ott van a quiet splash , akkor azt töröld ki, így a továbbiakban látod az összes kiírást, hátha abból többet lehet megtudni. Feltéve persze, ha közben nem kapcsolja ki a monitort. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg még azt próbáld meg, hogy amikor elkezd olvasni a telepítőről, mielőtt még bejönne a menü, ahol választhatsz, hogy live vagy install, elvileg előtte még fekete képernyő van és alul megjelenik egy kis billentyűzet ikon, és ha akkor nyomsz egy "space" gombot, akkor bejön egy