Hirdetés
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Még jó, hogy linuxon vagyunk, így viszonylag kényelmesebbé tehető a procedúra.

Nyisd meg egy szövegszerkesztőben (pl. Scratch) a /home/felhasznaloneved/.bashrc fájlt és másold be az aljára ezt:
# chrome ikon javitas
chrome-icon-fix() {
echo "StartupWMClass=Google-chrome-stable" | sudo tee --append /usr/share/applications/google-chrome.desktop
echo "Chrome ikon javitva!"
}Aztán ha megint frissül a Chrome, és megint nem működik, akkor csak kiadod a chrome-icon-fix parancsot a terminálban és kész.

-
daczkó
aktív tag
Fix double Google Chrome icon in Plank
If you’ve got a fresh installation of elementary OS and you already installed Google Chrome you might notice that Chrome icons shows up twice on Plank dock. You can fix this easily.
In Terminal, type:
sudo scratch-text-editor /usr/share/applications/google-chrome.desktop
Inside you can see 3 sections like “[Desktop Entry]”, under each add a following line
StartupWMClass=Google-chrome-stable
Then close Chrome, remove icon fron Plank and restart Chrome. Then re-lock icon.
If you will get “Your profile could not be opened correctly” error on browser launch – try to kill all Chrome processes (some background one could lock your profile data) by typing “sudo killall -9 chrome” in Terminal
-
-
daczkó
aktív tag
Az miért van, hogy néha amikor bekapcsolom a gépet, nincs kép? betölt a rendszer, csak éppen kép nincs. 2-3 kikapcsolás - bekapcsolás után megjavul. Ez a hiba elég régen fenn áll az összes ubuntu vonalon operáló rendszernél, legalábbis nálam
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Próbáld ki ezt: Crunchbang++: friss, ropogós (ma jelent meg), Debian 8 alapú, készre szerelt Openbox. Még nem teszteltem, de az elődje (Crunchbang, Debian 7 alap) fut egy régi 1 magos laposon, kemény 78 MB RAM-ot kajál boot után.
Remélhetőleg ez is jól sikeredett. -
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Gondolom lehet olyan GTK témát találni, ami vékony window titlebart használ, vagy ha nem, akkor lehet csinálni. A wingpanel eltüntetésre van "favágó hack" [link], de ez nyilván nem az igazi.
Vagy használj Openboxot, esetleg valamilyen Tiling Window Managert más disztróval, úgy nem lesz ablakkeret meg felesleges panelek.

-
törölt tag
válasz
Lathronos
üzenetére
Remelem nem lesz igazam, de picit tartok tole, hogy kivettek ezt az ablakkezelobol. Igy viszont sajnos kenyelmetlen 768px magas laptopon hasznalnom, mert a topbar+windowheader egyutt sokat levesz. Marad az ubuntu, ott legalabb fullwindow eseten a topbarba kerulnek a window gombjai. Koszonom az infokat.
-
törölt tag
A Luna-ban meg megvolt a window-fullscreen lehetoseg. Vagyis nem kellett felul a topbart bamulnom feleslegesen. Ezt a Freya-ban nem talalom. Esetleg valahogy bekapcsolhato/felteheto? Jo lenne teljes kepernyon bongeszni.
-
spammer
veterán
válasz
Lathronos
üzenetére
Pár nappal ezelőtti írás: Double-Click to open a File/Folder in Elementary OS Freya
Elvileg tehát egy korábbi verziós Tweaks-szel megoldható.
-
Lathronos
őstag
Sehogy. Elementary tweaks-ből kivették a files menüpontot a majmok és ott lehetne ezt beállítani, ráadásul dconfban sincs erre vonatkozó beállítási lehetőség.
This is Sparta! -
daczkó
aktív tag
Hogyan lehet beállítani, hogy két kattintásra nyissa meg a mappát / fájlt a fájlkezelő?
-
Aethelstone
addikt
válasz
Lathronos
üzenetére
Nos, én csak zenét írtam régen CD-re vagy valami linux/windows telepítőket, de amióta a verdám mp3-at is játszik gyárilag, illetve pendrájvról is lehet telepíteni, nincs miért használnom az optikát
Az adatkristály nem hülyeség, de előtte a zpm-et is fel kellene találni 
-
Lathronos
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Ha nem pörgetné 20x sebességgel a Brasero a lemezt írás közben mikor én 4x-es sebességet állítottam be, azt raktam volna fel. Tudom jönnek majd a Stargateből ismert adatkristályok.

-
Lathronos
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
És akkor mi van?
Azért, mert az a legmegbízhatóbb az Xfburn mellett. Az a pár MB KDE függőség amit pluszba felpakol nem oszt nem szoroz szerintem. -
Lathronos
őstag
válasz
105kacsa
üzenetére
1. Compiz-t azért töröltem belőle, mert nem kompatibilis a Pantheon-nal.
2. Felesleges csomagbeállítások törölve - igaz csak pár MB volt, de ha nincs rájuk szükség, minek legyenek benne nem igaz?
3. Gufw előtelepítve - például én nem értem a saját tűzfalának működését, ezért is pakoltam bele a gufw-ot.
4. K3B puffertúlcsordulás javítva - ketten is jelezték, hogy emiatt lefagyott az egész OS. Valahogy írás közben feltöltötte a RAM-ot 100%-ra és ez kinyírta állandóan az elementary-t.
5. Nálam a Firefox lépten nyomon fagyott. Most már nem.

6. Google Chrome - nekem pl. nem fogadta el a rendszergazda jelszavamat jelszavak mentésénél csak miután töröltem a keyrings mappát.
7. A saját beállításaidat úgy tudod megtartani, ha lemented pl. systemback-kel a /home partíciódat.
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Debian 8 tegnap jött ki a végleges, ha érdekel itt vannak az ISO-k.
-
válasz
105kacsa
üzenetére
Live- ban a legegyszerűbb, bár én mindig feltelepítem inkább egy külön partícióra a többi Linux mellé. Az mégis csak teljesebb érzést ad, mint memóriából futtatni.
Ha van elég helyed persze.
Lathronos munkái tényleg jók, bár ezt még nem volt időm kipróbálni, Debian 8 is csúszik, a Voyager XFCE viszont nagyon durva volt, ha nem lennék megrögzött Mint- es, már rég azt használnám.
küldtem privit más témában, ha tudsz valami egyszerűt, előre is köszi ezúton is
-
105kacsa
őstag
válasz
Lathronos
üzenetére
- Google Chrome most már elfogadja a jelszavunkat - nekem eddig is elfogadta
- Compiz minden komponense törölve - nem használtam csak kipróbálás szinten, nem volt hiba
- Felesleges csomagbeállítások törölve - azt lehet törölni amúgy is
- Spotify előtelepítve - nem ismerem de akkor kipróbálom
- Gufw előtelepítve(azoknak akik túl bonyolultnak találják a saját tűzfalat). Indítása csak terminálból lehetséges a gufw paranccsal - nem volt gond a sajáttal
- Firefox random fagyás hiba javítva - nem használom a Firefoxot
- K3B puffertúlcsordulás javítva- nem tudom ez hogy, hol jelentkezett
- Minden frissítést tartalmaz 2015. 04. 25-ig bezárólag
Köszönöm a munkád nagyon jó lett az előző változat

Az újat hogy lehet kipróbálni hogy minden beállításom megmaradjon? -
Lathronos
őstag
Sziasztok!
A 64 bites elementary OS Freya remasteremben volt néhány hiba amit javítottam, az új ISO innen tölthető ha valaki kipróbálná. Mivel többen jelezték, hogy a MEGA felzabálja a RAM-jukat, így Google Drive-ra tettem fel.
Javítások és módosítások:
- Google Chrome most már elfogadja a jelszavunkat
- Compiz minden komponense törölve
- Felesleges csomagbeállítások törölve
- Spotify előtelepítve
- Gufw előtelepítve(azoknak akik túl bonyolultnak találják a saját tűzfalat). Indítása csak terminálból lehetséges a gufw paranccsal
- Firefox random fagyás hiba javítva
- K3B puffertúlcsordulás javítva
- Minden frissítést tartalmaz 2015. 04. 25-ig bezárólag
Ha valaki még találna benne hibát, kérem pm-be jelezze. Köszönöm

-
Aethelstone
addikt
Nos, visszatértem a Wheezy-ről az EOS-re. Ez a Freya valóban nagyon jó, sokkal jobb, mint bármelyik bétája.
-
daczkó
aktív tag
Ha szól a Spotify, miért áll meg amikor kikapcsol a képernyő? Transmission pl tovább fut.
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Egy kis ismertető a remasterről
- az alapértelmezett fájlkezelő cserélve lett pcmanfm-re
- Numix-Circle az alapértelmezett ikontéma
- hozzáadásra került a conky manager néhány conky változattal köztük pl. névnap
- kernel 3.16
- Pantheon és rendszer hibajavítások, frissítések integrálva (2014. 04. 14)
- DVD író alkalmazás K3B hozzáadva + l10n magyar nyelvi csomag
- Clementine + VLC + Avidemux + SMTube
- TVTime tv tuner + infra távírányító vezérlő
- Double Commander kétpaneles fájlkezelő
- nVIDIA nyílt forrású driver PPA hozzáadva + Noob Labs
- elementary tweak integrálva + Plank themer
- Bleachbit rendszertakarító + Ubuntu Tweak
- Team Viewer 10
- Magyar nyelvű Skype 4.3.0.37 + Birdie
- MyWeather indicator + hardver szenzor indikátor + Variety
- qshutdown időzítő (leállítás, újraindítás)
- Teljes magyar nyelvű LibreOffice 4.4.2 csomag
- Screenlets All
- Format Junkie mindenes konverter
- Wine 1.7.2
- Systemback + Gnome rendszerfigyelő + Ütemezett feladatok + Ndiswrapper GUI-val + broadcom wi-fi driverek
- néhány igényes háttérkép
-

Lathronos fórumtársunk elkészítette legújabb remasterét , ezúttal az elementaryOS 64 bites változatának kiegészített magyar nyelvű változatát.
[link]
Szokás szerint minden szükséges felhasználói programmal telepakolva és vizuálisan felturbózva, előző remastere alapján és az iso mérete miatt gondolom, a Voyager- rel tett utazás alapján kezdőknek kifejezetten ajánlom a kipróbálását, különös tekintettel arra, hogy az eOS kicsit szegényesen van felszerelve induláskor, sokan kell mókolni, hogy minden benne legyen, amire szükségünk lehet. -
daczkó
aktív tag
Be lehet-e állítani, hogy a Windows gomb lenyomásakor felugorjon az "Alkalmazások" menüpont? Mint minden értelmes rendszernél
-
kispx
addikt
Hivatalosan is megjelent az Elementary OS Freya
> "Benne tömérdek újítás, új kernel, gyors boot folyamat és miegymás."Aki próbálta, milyen gyors volt a boot?
-
gery2123
őstag
Na tölthető a Freya. Mondjuk amíg rájöttem, hogy be kell írni egy 0 -t az egyéni összeghez, hogy le tudja tölteni.... Na mindegy van vagy 2 óra amíg lejön, de ma már megnézem magamnak az tuti.

-
jimmy399
senior tag
Hahó.
Feltettem repóból az amd FGLRX meghajtóját, totál hazavágta a rendszert. Éppen most térek vissza a biztonsági mentéshez az egész rendszerről.
Az X logban az szerepel, hogy segmentatin fault ... Megtalálja mind a két VGA-t az integráltat és a diszkrét VGA-t is a driver, de valamiért dob egy hátast végül az X... Próbálgattam újrakonfigurálni az X-et, persze sikertelenül. Nagy nehezen levakartam az fglrx-et, majd az amdupdates nem tudom mit is, ekkor szerencsére visszaállt a gyári open driverre a rendszer, X elindul, mindenki boldog, de nem tudtam bejelentekezni, mert ahogy bejelentkeztem azonnal kidobott a bejelentkeztető képernyőre xD Na mondom remek... Gondolom kókolni kellett volna valamit hozzá, de mindegy most már..
-
jimmy399
senior tag
Van egy visszaszámláló a főoldalon
7 napot mutat
ÚÚÚ 
-
Nos, a helyzet a következő. Live módban elindul, megjelenik a háttér és kurzor, utána semmi más. Ha valamilyen gombbal, mondjuk a kikapcsoló gombbal sikerül kicsikarni egy ablakot, akkor az teljesen fekete és nem lehet vele semmi kezdeni. Ha a hangerőt állítom, akkor hallom, hogy változik a hangerő, de ablak továbbra sincsen. Ilyenkor lehet vele valamit kezdeni vagy csak egyszerűen nem szeretik egymást?

-
spammer
veterán
Nagyjából egálban vannak szerintem, talán picit több kraft kell neki, de eget verő különbségek nincsenek. Viszont a Freya nem bugmentes (lévén hogy béta), illetve nem annyira kiforrott, mint a Luna volt, vagy mint a Linux Mint XFCE, ezt érdemes figyelembe venni. Pendrive-ról futtatva tegyél vele egy próbát.
-
Hello! Van egy nem túl fiatal HP Paviilion ZD7000-es laptopom. Jelenleg Linux Mint 17 XFCE fut rajta. A laptop az alábbi hardverekből áll :
P4 3GHz HT
2GB memóra
Nvidia Fx 5200 GoA kérdésem csupán annyi, hogy az eOS ablakozója erőforrás igény szempontjából hogyan viszonyul mondjuk egy Mint XFCE-hez képest?
-
jimmy399
senior tag
Hellósztok!
Ma feltelepítettem az Elementary OS Freya Beta2-őt és szerencsére már megy sima legacy BIOS módban is

Fel is tettem a Luna helyére. Viszont ahogy olvastam a felső sáv, még nem testre szabható, úgy mint a Lunában...
Kár... Az első tapasztalatok amúgy vele egész jók éles gépen, mintha nem is béta lenne már kb, amúgy eddig csak Vmware alatt futtattam és nézegettem hogy alakulgat. -
spammer
veterán
-
Gyick
őstag
[link]
Talán ezen látszik -
spammer
veterán
Az OSC-n sem jelenik meg a bal és jobb felső sarokban kis fehér
nyílháromszög (léptetéshez)? Lásd kép: [link] A léptetés akkor van, ha van több videofájl egy könyvtáron belül (vagy épp audio, mert azokat is le tud játszani), és persze ha működik az autoload.luaHa az OSC-n megjelennek a számok (lásd fenti kép 3/3), akkor betöltötte a feliratokat, csak lehet, hogy ki van kapcsolva a megjelenítés.
~/.config/mpv/input.conf -ban tudsz billentyűket hozzárendelni, például:
s cycle sub (feliratok közötti váltás, jelen esetben "s" billentyű)
x cycle sub-visibility (feliratok ki-bekapcsolása, jelen esetben "x" billentyű) -
-
spammer
veterán
Mint írtam, az mpv kezel kettőt, most ki is próbáltam egy mkv-vel, ami tartalmaz 2 nyelvű (hun, eng) feliratot is. Az mpv.conf-ban be kell állítani, hogy:
sid=1 (az első feliratot tölti be, alul jeleníti meg)
secondary-sid=2 (a második feliratot tölti be, felül jeleníti meg)szerk: azonos könyvtáron belül minden fájl (videó, subtitle) betöltésére az autoload.lua fájlt be kell tenni a ~/.config/mpv/scripts könyvtárba. Így sorban lehet léptetni videókat, automatikusan betölti az külső feliratokat stb.
-
Gyick
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
azzal csináltam mint látszik..de már mind1 felraktam a freyat azóta.Meg marad ez a feliratokat összeolvasztani elötte dolog sajnos programot nem találtam ami normálisan kezelni tudna 2-t
-
Gyick
őstag
qwe@qwe-desktop:~$ sudo apt-get -f install mpv
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
You might want to run 'apt-get -f install' to correct these:
The following packages have unmet dependencies:
libc6 : Breaks: locales (< 2.19)
mpv : Depends: libbluray1 (>= 1:0.4.0) but 1:0.2.1+git20111208.63e308d-3 is to be installed
Depends: libguess1 but it is not going to be installed
Depends: libva-glx1 but it is not going to be installed
Recommends: i965-va-driver but it is not going to be installed or
libva-intel-vaapi-driver or
va-driver
Recommends: mesa-vdpau-drivers or
nvidia-vdpau-driver but it is not installable or
nvidia-driver-binary but it is not installable or
nvidia-current but it is not going to be installed or
vdpau-driver
E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution).
qwe@qwe-desktop:~$Feldobom a freyat szerintem jobban járok
-
spammer
veterán
Szerkesztettem az előző hsz-t: ha Lunát használsz, ezek nem fognak felmenni, mert a Luna túl régi (12.04). De találtam egy PPA-t, próbáld meg ezzel: https://launchpad.net/~rvm/+archive/ubuntu/testing/, a listában ott van az mpv 1:0.6.2-1~precise1 , szóval elvileg jónak kell lennie.
sudo add-apt-repository ppa:rvm/testing
sudo apt-get update
sudo apt-get install mpv -
spammer
veterán
2 féle repó van Ubuntuhoz: a "test" a frisset tartalmazza mindig, a trusty meg a stabil. Én használtam a test változatot is, sosem volt bajom vele.
Azt jó, ha tudod, hogy nincs GUI, csak egy window titlebar és egy egérmozgásra előbukkanó OSC (On-Screen Controller), lásd: [kép]. Szóval a felület minimalista, de a lejátszó nagyon jól konfigolható.
Konfigurálni kézzel kell az előbb linkelt wiki oldal alapján, 2 darab config fájl lesz (vagy ha nem, akkor csinálni kell) a ~/.config/mpv könyvtárban:
mpv.conf (a lejátszó beállításai - példa config: [link])
input.conf (bill/egér beállítások - példa config: [link])szerk: ja ezek Freyara mennek csak fel (14.04), Lunához ha jól emlékszem vadásznom kellett valami régebbi mpv verziót (.deb csomagban volt, ha jól emlékszem).
-
Gyick
őstag
Vmi komolyabb videolejátszó létezik linuxra?pl ami tud 2 feliratot is kezelni..
-
Gyick
őstag
freya beta2-t vagy a luna-t ajánlanátok inkább?
-
suits
tag
elementary os-hez van olyan csomagkezelőszerűség mint az ubuntuban a szoftverközpont?
Ubuntu Gnome-t helyére raknám fel probaképpen kiváncsi vagyok hogy szebb-e mint a gnome felület
-
Aethelstone
addikt
Nos, akármennyire is beta2, a jó öreg Luna még mindig köröket ver rá nálam.
-
spammer
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Azért, mert az a PPA nem működik Freya (azaz Ubuntu 14.04) alatt. Törölni kell a listából, és meg van oldva, nem rinyál többet.

-
mAtThEw0319
senior tag
Hát szerintem nem... Egy csomó mindent letölt / mellőz, de a végén megint van vmi gebasz:
W: Sikertelen letöltés: http://ppa.launchpad.net/versable/elementary-update/ubuntu/dists/trusty/main/binary-amd64/Packages 404 Not Found
W: Sikertelen letöltés: http://ppa.launchpad.net/versable/elementary-update/ubuntu/dists/trusty/main/binary-i386/Packages 404 Not Found
E: Néhány indexfájlt nem sikerült letölteni. Figyelmen kívül lettek hagyva, vagy régebbiek lettek felhasználva.
-
spammer
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Terminálba:
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
Így sem frissít? Az a szar frissítéskezelő nekem is ezt írja ki, hogy csekkoljam a kapcsolatot, mert néhány tárolót nálam sem tudott elérni. De én mondjuk sosem használom, mindig terminálból frissítek, ott nincs rinyálás, akadás, fagyás...

Igen, a Chrome több folyamatban fut, stabilitási okokból (is), így nem omlik össze olyan könnyen (elméletileg
). Elvileg ki kell lőni az összeset, de lehet, hogy a fő folyamat kilövi magával az összeset, viszont nem biztos, hogy a system monitor részletezi a chrome folyamatokat (hogy melyik micsoda).Megpróbálhatod terminálból kilőni a killall paranccsal, pl.:
killall chrome (vagy ami a konkrét neve a folyamatnak)
-
mAtThEw0319
senior tag
Hát ha te mondod... de ha egyszer nem akar frissíteni semmit.. na mindegy.

Basszus tényleg.. Super + T .. köszi! Így működik! A kiegészítés pedig működött eddig.. valamiért már nem akar menni..
És itt a gnome-system-monitor-ban minden ami chrome szóval kezdődik lőjjem ki?
-
spammer
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Lehet, hogy kell neki egy kijelentkezés vagy újraindítás. De amúgy nem gáz, lényegtelen hiba, attól még a tárolókból tudnia kell frissítenie vagy telepítenie bármit.
Ctrl+T helyett Super+T (azaz Win+T) alapból, de a beállításoknál át tudod állítani. Ha úgy sem működik, akkor üdv a béta klubban.
Kiegészítés nálam sem működik.A gyakni azt jelenti, hogy ki kell lőni a futó programok közül, a task managerek közül választhatsz, például:
htop (terminálban fut)
lxtask
xfce4-taskmanager
gnome-system-monitor(legutóbbi kicsit lomha, legalábbis nálam).
-
mAtThEw0319
senior tag
Semmi se változott.. " A tárolóinformációk letöltése meghiúsult. Ellenőrizze internetkapcsolatát!"
Közben még olyan hibám is van, hogy a Ctrl + T -re nem nyílik meg a Terminál. És a tab gomb nyomogatásra nem egészíti ki a szavakat amiket beírok a terminálba, ami eddig működött még az elején..(#502) Aethelstone Üdv! Ezt sajnos nem értem. Mi az a gyakni? Milyen taskmanagerrel?
Hogyan? Nem találok ilyen alkalmazást. 
-
Aethelstone
addikt
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
A chromet ilyenkor ki kell gyakni taskmanagerel. Nincs más

-
spammer
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Kendek fórumtársunk által készített Systemback nevű programmal tudsz visszaállítási pontokat készíteni.
Ezt a 3 parancsot kell kiadnod a telepítéshez:
sudo add-apt-repository ppa:nemh/systemback
sudo apt-get update
sudo apt-get install systembackA frissítéskezelőben menj a beállításokra és a tárolók listájában (2. fül) vedd ki a cd romos cím elől a pipát.
Az Elementary Tweaks telepítéséhez ez a ppa kell: [link], tehát:
sudo add-apt-repository ppa:mpstark/elementary-tweaks-daily
sudo apt-get update
sudo apt-get install elementary-tweaksChrome-ot passzolom, áttértem Firefoxra. De esetleg megpróbálhatod a Chromiumot is a Chrome helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélhetőleg ez is jól sikeredett.

Azért, mert az a legmegbízhatóbb az Xfburn mellett. Az a pár MB KDE függőség amit pluszba felpakol nem oszt nem szoroz szerintem.
Mondjuk az eOS se, ahogy olvasom a hibáit.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7 napot mutat
Biztos, hogy jól lett elmentve a lua fájl? Ha megnyitod, az látszik, mint amit linkeltem is?