- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Én is fel próbáltam telepíteni a Freya Beta 1-et de nem sikerül. Lehet hibás volt a DVD lemez, vagy a letöltés. Viszont a gépben van egy HD 5550-es VGA és egy AMD integrált 7650D. Legacy módban indítva a telepítőt eleinte van kép, de egyszer csak stand-by-ba megy a monitor és nincs kép. A DVD tölt tovább meg minden, de nem látok semmit sem. Megpróbáltam a nomodeset opciót is, de zsákutca kicsivel később megy el a kép.
Ha átváltok UEFI módba legacyból, akkor kiírja hogy a HD 5550-es nem támogajta az UEFI GOP-ot. Ekkor átteszem az elsődleges VGA-t az UEFI-ben az integrált HD 7560D-re (A8-5600K a proci) akkor elindul mindenféle hókuszpókusz nélkül UEFI módban, de a telepítés legelején elszáll a telepítő, hogy lehet hibás DVD hibás HDD hibás memória lehetőséggel. Eddig a Luna simán ment, sőt Ubuntu 14.04-et is telepítettem ráadásul UEFI módban hiba nélkül de a Freya elég bugos még így a béta 1 státuszban... DEMOTIVÁL, pedig tetszik, és szerettem volna kipróbálni éles rendszernek...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest