Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Én is fel próbáltam telepíteni a Freya Beta 1-et de nem sikerül. Lehet hibás volt a DVD lemez, vagy a letöltés. Viszont a gépben van egy HD 5550-es VGA és egy AMD integrált 7650D. Legacy módban indítva a telepítőt eleinte van kép, de egyszer csak stand-by-ba megy a monitor és nincs kép. A DVD tölt tovább meg minden, de nem látok semmit sem. Megpróbáltam a nomodeset opciót is, de zsákutca kicsivel később megy el a kép.
Ha átváltok UEFI módba legacyból, akkor kiírja hogy a HD 5550-es nem támogajta az UEFI GOP-ot. Ekkor átteszem az elsődleges VGA-t az UEFI-ben az integrált HD 7560D-re (A8-5600K a proci) akkor elindul mindenféle hókuszpókusz nélkül UEFI módban, de a telepítés legelején elszáll a telepítő, hogy lehet hibás DVD hibás HDD hibás memória lehetőséggel. Eddig a Luna simán ment, sőt Ubuntu 14.04-et is telepítettem ráadásul UEFI módban hiba nélkül de a Freya elég bugos még így a béta 1 státuszban... DEMOTIVÁL, pedig tetszik, és szerettem volna kipróbálni éles rendszernek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Konteó topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Bluetooth hangszórók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Amazfit GTR Mini okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest