- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nézd, én csak azt mondom amit magam körül látok. Lehet túlzott általánosítás, nem tudom, de nekem nem úgy tűnik, mintha nagy tömegek önkéntesen fognák vissza a fogyasztásukat a bolygó megmentése érdekében.
Ráadásul én pont abból élek, hogy emberek megvesznek olyan dolgokat, amikre az égvilágon semmi szükségük, csak éppen vágyakoznak rá, és emellett baromi drága, környezetszennyező, hangos, irritáló, büdös. Szerinted mennyire csökkent a kereslet az elmúlt években, Gréta és a hasonló mozgalmak hatására?
Elárulom, semennyire. Nem bírunk eleget gyártani.
De pont láttam a Friday for Future generációt is a legnépszerűbb időszakban. Az is a jómódú nyugati városi kamaszok hobbija volt. Elmentek tüntetni péntek délelőtt a bolygóért, kiposztolták az ezer eurós ájfonjukkal, aztán délután elrepültek a családdal hosszú hétvégére, lementek a hétvégi házhoz a Garda-tóhoz apu X5-ösével, és így tovább.
Nekem már semmiféle illúzióm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest