Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz lumpen_stex #9088 üzenetére

Nem tűnt még fel, hogy ez a stílus nem nyerő ebben a topicban? :F

GypsFulvus2: Ráadásul a trailer-ek esetében legtöbbször az derül ki, hogy a játéknak sincs több elfogadható része, mint amit bemutattak. :DDD Én csak azért imádkozom, hogy TESV ne akarjon hasonlítani arra a rengeteg szarra, ami időközben RPG-címen megjelent.

Bendőke: Már akartam szólni, hogy te is, fiam, Bendőke... :D Amúgy tök jó, hogy az előző beszámolóban még azt írták, hogy az eredeti Oblivion/Fallout motor fog dolgozni alatta. Akkor most melyiknek higgyek? Tartok tőle, hogy a lecserélt motor nem fogja azt a játékélményt adni a folyamatos karakterfejlődéssel. :(((

Varlaisaran: Ilyeneket irkálsz, megint felrakom a játékot! :W

Antonius1978: Jóvanna, mondtam, hogy régen játszottam. Amúgy elég uncsi volt kaméleon módban (miért is nem lehet kaméleon karaktert választani?), de a 4-es metró fúrópajzsánál bizony úgy szaladtam végig a pályán, hogy meglegyen a szintidő. :B
    Sárkányom, az van most is.
    Mint fentebb említettem, nekem NEHOGY beleszarjanak bármi más játékkal való hasonlósággal!!! :Y
    Precursors-bemutató fent van a honlapomon/logouton! Nagy szerencsére sem a Deus Ex-hez, még nagyobbra sem a Mass Effecthez nem hasonlít! Jó kis játék az! :K
    A TESVleteidet miért nem a fejlesztőcsapatnak küldöd? :F De inkább ne! :R

Új hozzászólás Aktív témák