- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én a 2. karaktert csaknem teljes egészében W7 alatt toltam végig.
Amúgy van XP is a gépemen (nem hiszem, hogy a te gépedre ne lehetne telepíteni), csak a HDR pár %-kal gyorsabb W7 alatt. Sőt, ATT multithreading-et bekapcsolva még a procimagokat is képes szétterhelni.
Valamit nagyon rosszul csinálsz.Bendőke: Magyarhoz, és humán tárgyakhoz összetett gondolkodás kell, no meg a tanarak észjárásának ismerete, úgy még a legnagyobb baromságot is el lehet adni 4-5-ösre.
Én anno olyan novellaelemzést adtam be (tanulja a f.sz a sok verset, ha el akarom olvasni, úgyis ott van a könyvben, inkább alkotó tevékenységre használom a felszabaduló hatalmas agykapacitásomat
), amely a magyartanárom szerint abszolút marhaság volt, de a hivatkozások miatt nem mert belekötni, simán kaptam rá egy 4-est.
A szépirodalmi díjak engem igazoltak, valamint a magyar érettségi, és úgy ált. a magyar-tanarak/tananyag értelmetlenségét.
A memorizálás az ostobák menekülése a gondolkodás elől.
Bármelyik magolós segg "érvrendszerét" ízekre szedem maximum 2 perc alatt.
(Az istenhívőkéhez elég 15mp.
) Semmit nem tudnak kezdeni az ész ellen a felhalmozott információhalmazukkal (a csak adott kérdésekre megfeleltethető, kész válaszokkal), mert képtelenek felhasználni, azaz gondolkodni. De mivel ilyen egyszerűen kondicionálható az emberek 95%-a, ehhez kell igazítani a vizsgarendszert, hogy a rabszolga bent maradjon (érett vagy rá), az intelligenstől meg lehetőleg megszabaduljanak, ha eddig még nem sikerült. Az intelligensebb vagy felismeri, hogy látszólag alkalmazkodnia kell a nyájhoz, és szenved benne, vagy elpusztul. Az emberiség ált. IQ-ja alakulásának ismeretében kijelenthető, hogy még az intelligenseknek is csak egy kis hányada jut el a felismerésig.
Bocsi, kifutottam kicsit az eszmémet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- VoLTE/VoWiFi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest