Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot

őstag

válasz katt777 #693 üzenetére

nemtom itt mire gondolsz, az OOO-nem nyúl hozzá alapból a merchantok mercantile skilljeihez. Az NPC-k skilljeit megbuherálja, de általában úgy hogy realszitikusabb lesz. PL limiteket rak be, ergo a guardok nem fognak mindvégig elötted járni skillekben meg levelben, egy idő után le lehet hagyni őket. Nagy vicc a sima gaméban hogy amikor te pl lvl30vagy, ami azért valljuk be elég tekintélyes szint már..., a guardok magasabb skillen vannak mint te !!! :U (formulája valahogy úgyvan a dolognak hogy a te szintedhez mindig hozzáad valamennyit)
    pl gyakran láttam olyat hogy odajött egy guard hozzám amikor én kb asszem olyan lvl 25 voltam és nyomta a forward power attackot kardal(szúrás) amit ugye csak 100-as blade skillel lehet csinálni. Nekem asszem akkor volt 80-as a blade skillem... és ugye én voltam a világmegmentő hős, ő meg csak egy koszos patrol-guard.... :U

Ellenben a Living Economy az azt csinálja (szintén realisztikusan) hogyha sokat jársz egy adott merchanthoz akkor annak megnő a mercantile skillje, ergo majdhogynem veled fejlődik. De ez visszaál egy idő után ha nem mész hozzá valameddig.
    Ez nincs benne már az OOO-ban külön fájlként jön vele, amit megtalálsz benne ha letöltöd.

Üdv: SystemRoot

Új hozzászólás Aktív témák