Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

Megnéztem: Deepscorn Hollow az enyém, tényleg megpucoltam csak a helyreállításához a főváros melletti fogadóban kéne megszereznem az eredeti leírásokat egy szemét alaktól, aki darabonként 3000 arany fölötti árat kér értük, annyi meg még egyszer sem volt nekem eddig, nem hogy 7-szer annyi, vagy hány tekercs sorakozik ott. :W Szorgos gyűjtögetéssel tartok most 2k körül, de mivel szintet léptem (már 3.! :DD ), bizonyosan fogok költeni tanulásra. A manustól ellopni nem tudom, megölni meg lehetetlen, hogy elvehetném tőle a cuccot.
    Feltettem a Qarl texture pack 3-ast, de nem igazán látok nagy változásokat (pl. nincs tócsa az esőben, de a ködös része működik (ha nem a játék maga csinálja). Komoly lassulást sem tapasztaltam miatta. Persze a Mod Manager nem úgy jön be, ahogy a leírásban van, szóval nem igazán tudom, hogy akkor alkalmazta-e, vagy sem, Alteration-t alkalmaztam (Directly edit BSA files nem volt). 1.1.8-as verzióm van. A szép, ragyogó víztükreim koszos szürkére váltottak, csak a part mentén tiszták, ez bizonyos.
    Azt néztem, hogy a csatamágus nem a legszerencsésebb választás volt, mert zúzófegyvereket nem igazán használok, de csak ezért ugyan nem kezdek új játékot.

Új hozzászólás Aktív témák