Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz hoffman_ #616 üzenetére

Breton és csatamágus vagyok, ha jól emléxem a kezdetekre. Fejlesztgetek mellé lopakodás, atlétika, akrobatika skill-eket, bár lehet, varázsolnom többet kéne. Csak jön a DM-os üsd vág, nem apád feeling, és elragad a frazeológiám, ahogy sir Lancelot mondta vala a Gyalog galoppban. :D
    Alvásjelet merre keresgéljem? Csak hogy észrevegyem, ha megjelenik.
    TAB füleket megnézem majd, ez elkerülhettea figyelmemet. Bonyolultsága miatt nagyon a játék sodrára összpontosítok az én FPS előéletemmel. :)
    Az említett helyeket megoldottam, az örökölt lakhelyemet legalábbis végleg, info-t köszönök, ha van hozzám türelmed. Egyelőre még mindig inkább csak kapkodok ide-oda a küldetések között, esetleg többet végezve egy helyen, ezért nem is vagyok teljesen tisztában a karakterem miben- és hollétével. Még idegen vagyok a világban. :)
    OHQ megvan, csak ritkán nézem, mert nem vagyok folyton neten, játék közben meg főleg. Meg szeretem felfedezgetni magam a dolgokat, csak, látod, vannak ilyen figyelmetlenségek, hogy keresem én, ami az orrom előtt van, aztán mégsem találom. :B
    El kéne végre fogadnom, hogy sokat kell kutakodni ebben a játékban. :D :R

Új hozzászólás Aktív témák