-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
Kareszovics #3398 üzenetére
persze igazából tökmind1 hogy mit raksz majorban ha értesz hozzá és olyan stílusban játszol. De az alapgame ötlete az hogy majorba azt rakd amit használsz, mert akkor fejlődsz olyan sebességgel ahogy azt megálmodták a tervezők. Ha nem raksz majorba olyasmit amit használsz akkor azt powertrainel kell majd kompenzálnod, meg akkor már érteni kell a játékhoz. Ha ez nincs meg akkor nagyon lassan fogsz fejlődni, és sztem az gáz ha pl lvl3-ig jutunk csak, pedig már Grand Champ-ek vagyunk és a main questben is kiírtottuk a Mythic dawn, dagon shrineját... ugye ugye dokar?
Ha meg tényleg használja mindkettőt(blade+blunt) akkor meg egyik sem lesz eléggé erős, és gyenge lesz a karakter, mert eloszlik az xp a két skillen. És sztem a három fő skill (marksman, blade, blunt) az egyiket érdemes minél jobbban erőltetni hogy megkapjad a skillperk-eket, (lvl50-75-100) plusz magas legyen a dmg-ed mert akkor leszel kellően erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged