Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez még szerintem nagyon gyerekcipőben jár. Nem lesz ebből semmi legalább még egy EU-s cikluson belül.
Egyébként is – legyünk őszinték – sajnos elég sok kérdést vet fel a téma. A telefonok egy dolog. Ott vannak ezen kívül a bt. hangszórók, villanyborotvák ... és egy csomó olyan "kütyü", amiknél – méretükből adódóan – nem, vagy nagyon nagy áldozatok árán lehetne megoldani az akkumulátorok könnyű cseréjét.
Én már annak is örülnék, ha egy-egy ilyen csere nem kerülne egy "vagyonba". Talán ez kellene, hogy legyen a 0. lépés. -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi az infót!
Nem tudtam, és csak remélem, hogy így lesz, ahogy írod. Ez egyébként csak telefonokra vonatkozik? Ott vannak pl. a bt. hangszórók, amiknél ugyancsak üdvös lenne, ha lehetne cserélni az akkumulátorokat ...#9 Dare2Live
"Hálisten volt minőségi utángyártott ebayról 2.000Ftért ... "
Én anno a Xiaomi Mi 2s-emhez vadásztam hónapokig akksit (abban még cserélhető volt), míg végül megrendeltem a "legmegbízhatóbbat". Működött is, de nem volt benne hőérzékelő. Erre én azt mondtam, hogy "nein danke". Nem hiányzik, hogy egyszer majd az arcomba vagy a nadrágzsebembe, vagy épp töltés közben robbanjon.
Szóval nincs nekem bajom a nem gyári cuccokkal, pl. a nyomtatómat utángyártott patronnal "etetem", de egy akkumulátor nagyon más. Utóbbi esetén muszáj (lenne) garantálni a minőséget.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Vajon a törvényalkotók gondoltak arra is, hogy a cserélhető akkumulátor mellé azt is törvénybe kellene iktatni, hogy mennyi ideig legyen elérhető a gyári minőségű (!) akkumulátor?
... csak mert utóbbi nélkül megette a fene az egészet, ha teszem az két év után már csak ilyen aftermarket sz@rokat kapsz, ami majd felrobban a zsebedben.Egyébként oltári, hogy 2024-ben feltaláljuk a csavart.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest