- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
válasz
Synthwave #18 üzenetére
Egyetertek, de pl a Roccat is 110-120 Euro volt elozo eveben karacsony elott (430-as forintnal), szoval az otvenezret utotte. Es megis a gagyi, olcsonak tuno bill. veri kenyelemben es minosegben. Volt egy masik, amit mar visszakuldtem (valami markas volt az is 100 Euro korul), mert gyarilag hibas volt. Szoval fura ez. Ez olyan kb, hogy en nem tudok VW Sharanban , meg Audi A4, A7 ulni, mert szetmegy a hatam, ellenben a Renaultok tobbsege kenyelmes. Kinek minek mas. Egyebkent en is szeretnek magamnak valami egyedit, mert mindegyiknel van, ami nem tetszik.
-
Sirus86
aktív tag
válasz
Synthwave #15 üzenetére
Egyebkent meg en is keresem a teljesen igazit, mert a mechanikusak a munkamhoz kellenek, kulonben szetmennek az ujjaim. Sajnos nem Magyarorszagon elek, igy nem vagyok kepben mik kaphatoak (ezert is nezem a PH-t), de majd megprobalom meg az elobb emlitett markakat is, aztan viszek haza majd a regebiekbol a csaladom tagjainak. De a munkam vegett mar nem tudok membranosan dolgozni mar. Egernel meg a vertikalis. IT-s elet hatranya. Koszi a tesztet es a kommenteket is!
-
Sirus86
aktív tag
válasz
Synthwave #11 üzenetére
Nem mindig az olcso a rossz. Probaltad mar ezt az olcso almat? Van egy Roccat Suora, es egy Amazon Basics mehanikusom, es eddig a legolcsobb a legjobb szamomra. A nemet sztradakon sem mindig a legdragabb autokkal mennek el a legtobbet
Amugy koszi a korrkeciot, az ISO enterest keresem en szemely szerint, mert az ANSI az tul kicsi szamomra.
-
Sirus86
aktív tag
Nekem egy Rapoo 15054 V500 van sarga gombokkal. Istenien jo vele gepelni, nem hangos. (Van meg 2 masfajta mehanikus, kek es barna kapcsolos bill. is.) Rendes Enter is van rajta. Igaz nem vilagit, es csak game modja van. De eleg jo alternativa lehet szerintem ehhez kepest. Na es csak 22 Euro az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hot swap foglalatokat és csillapítást felvonultató perifériától nem szívesen búcsúztunk el a próbakör végén.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest