-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Siker!
Tegnap hajnalban meglett a rendszer, csak eddig túlságosan el voltam foglalva a teszteléssel, hogy jelentsek!
Öröm és boldogság, köszönet, és ezer hála. Nagyszerűen működik.Egyszer, kb. 4 óra aktív használat után, game közben sikerült telibe leverni a cuccost az asztalról úgy, hogy repült a vga a szokettel együtt, az atx táp, és még a csatlakozó is kiugrott a gépből
.
Szerencsére nem lett semminek baja, mert szőnyeg, és kábelköteg volt alatta. Javaslom mindenkinek, hogy ne az íróasztalán tartsa a szettet, mert elég billegős a cuccos (Beast vs. nagyméretű vga).Egyébként ahogy mondtátok, a DSDT megoldotta a problémát. Olyannyira, hogy még az DIY sem kellett hozzá, mert amint megjelent a nagy memória, simán felismerte a gép, és futott.
Igen jól teljesít ez a GTX 960, olyannyira, hogy szerintem megtartom. Gondolkodtam egy 970-esben, de teljesen elegendőnek tűnik az olcsóbb megoldás is.
Képek, és teszteredmények a nap folyamán!
Köszönöm a segítséget minden kedves kollégának, mély respect! -
-
Precorus
tag
Nekem a 7970 lezabál 300 w-ot, úgyhogy utólag jó ez a 630 w
Hát....elvileg rá van kötve gépre és bekapcsol vele együtt, de mint kolléga írta, melyiknek hogy tartja kedve
Nekem az is elég, ha lerakom alvásba. Olyankor mondjuk kéri a kávéját, meg van hogy makacskodik, de általában megy -
Precorus
tag
amit linkeltem, az pont moduláris(atx 24pin meg 2x4 pin meg 2x6+2 pin van "csak" rajta)
970 gyári spec szerint 145W
Szóval szerintem el foga bírni a 220W-os -
Precorus
tag
Simán kiszedhetném a dobozából, nem is melegszik, venti sem kellene neki
Lehet egyszer meg is csinálom o.OAmúgy bocs, benéztem
Nekem egy dual core-os dell-em volt, de az még mindig gép-annak ellenére, hogy most tölti a 7. életévét, és csak műanyag, nem alu
(persze, már túladtam rajta, ismerősnek ment, azóta is elégedett vele) -
-
Precorus
tag
Hali!
Üdv ittNem vagyok otthon a gépedben, de ahogy láttam (google keresés), mennie kell, ph-s hozzászólást is kidobott hogy megy, de majd okosabbak jönnek és mondják van-e tapasztalat. Az ec mindenesetre elég kényelmes dolog, proci is 3. gen, nagyon jó.
Most nagyon drága a pe4c, a gdc best banggood-on viszont még mindig 12k huf környékén van, ha meg nem rendele, marad ha(gyorsan rálestem, de csak mpcie-s van beast-ből, pe4c-t meg keres valaki, szóval az sincs.....)Nekem beast-em van, működik, teszi a dolgát. Ennél többet nem tudok mondani, állítólag van akinél nem stabil.
Még nem mértem, de ha úgy számolsz hogy 70-80%-ot tud csak leadni a kártya, az a biztos(megnézed a fallout 4 követleményét, és választasz egy kártyát).
Én úgy vettem tápot, hogy direkt atx-et, mert majd asztalit akarok. Most a 7970-em 300 wattot zabál a 630 ból(enermax xt), és így nagyon jól elvannak(nem ugye megvan a táp+vga az asztaliba, százasból meg megvan egy i5 ös 4. gen konfig, ami azért elég combos játékra).
Ezt nem igazán értem, hogy jön ide a crossfire
Remélem pár dolgot meg tudtam válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- GTA VI
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged