- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Én ennyi különbséget látok.
-
Tenken
őstag
VGA kábelezését itt sem fogod megúszni, de azért belinkelem mert eddig úgy látszik nem volt elégszer.
(#1237) Williamgrant:
Nem tehetek róla, Pistáékra én már csipőből vérszemet kapok. -
-
ezsolti
tag
Nincs mit!
Inkább innen rendeld:
http://www.hwtools.net/Adapter/PE4C%20V2.1.html
Olcsóbb!
A táp ok, az jó lesz!Úgy tűnik, hogy BIOS függő a memória modul mennyiségének problémája. Van itt a fórumon akinek régebbi biosszal simán megy 2db modullal is (2x8GB), nekem csak 1db 8GB-os modullal működik és ehhez az utolsó előtti bios van fent. Más bios-szal nem próbáltam.
Próbáld majd ki. Ha a win baromi lassan töltődik be (értsd: percek) akkor baj van. Ki kell venni az egyik modult. Ha simán betölt az asztalig kb annyi idő alatt mint máskor, és az egér mutatója sem akadozik percekre, akkor ok.A videókártya az gáz! Memória kiosztási/címzési próblémákat okoz a 650 és a 650Ti. Csak ez a két kártya, szóval ettől rövid úton meg kell szabadulni! Cél lehet egy GTX660-as. Nem kell sokat hozzápótolni ha eladod a 650-et.
Mégvalami, ha összeállt minden és bent vagy az asztalon akkor az eszközkezelőben nézd meg a videókártyáknál, hogy ott van-e az Intel HD Graphics 4000 mellet az nvidia kártya. Ha igen akkor mehet a telepítése az nvidia meghajtónak.
Dedikált kártya nincs a gépedben? NVS5400M? -
ezsolti
tag
Ennyire könnyen ne add fel!
Egy DELL DA-2 series (D220P-01) 8 tűs csatlakozóval ellátott, 220W-os tápot kell venned.
Persze ez a legdrágább táp a rendszerhez, e-bay-ről 10 000-15 000Ft-ért lehet rendelni de láttam már itt az aprón is.
Ez jó a bplus PE4C v2.1-es adapterhez és az EXP GDC v6-os vagy Ares illetve Beast adapterekhez is. EC kártya helyére dugható változatot vegyél. Kb 15 000Ft.Videókártyának nvidiát javasolnék ha a lapos kijelzőjét is akarod használni. Pénztárcának megfelelően válassz de max 200Watt körüli fogyasztással. Csúcs kártya nem jöhet szóba max a GTX 770, GTX 970 sorozat. Én GTX 760-at használok.
Házat tudsz útólag is barkácsolni/csináltatni hozzá de szerintem felesleges. Nekem volt, nem vált be.
Ec végű kábelt bedugod az ec kártya bővítőhelyére, a másik végét az adapteren a HDMI csatlakozóba, videókártyát a pci-e csatlakozóba, az adapterhez kapott tápkábel egyik végét a kártyába másikat az adapterbe, táp egyik végét a hálózatba másikvégét az adapterbe, gép beindít és örül. Valszeg gond nélkül menni fog. Ha felállt a rendeszer akkor mehet az nvidia illesztő telepítése.
Setup progi nem kell hozzá.Ha két 4GB-os memóriamodul van a gépben javaslom, hogy vedd ki az egyiket az egpu rendszer összerakása előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest