- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
-
∂яσнυη
senior tag
Ha saját billentyűzetét akarod használni a gépnek, akkor szerintem csak a Thinkpad 20as széria maradhat számításban. Onnan, ha olyan kell, amin magában is fut a League közepes beállítások mellett(többinek nem ismerem a gépigényét) 60fps körül FHD-n, akkor W520. Ott a quadro 2000m azt hiszem már erősebb mint egy hd4000. A hőfokok kezelhetővé válnak, ha a turbót tiltod energiamanagementben(csak 99%-ra állítod a max cpu kihasználtságot(nekem ez jött be a throttlestop+ a biosos turbó letiltásával szemben)+ egy alapos takarítás vásárlás után(minőségi pasztával, a ventit is kivéve, kipucolva!).
Auo panel(hwinfoban tudod egyszerűen megnézni). Oleh BIOS, ami javítja az instabilitást egpu+16gb ram esetén( valamint mehet bele 1866-os ram modul). Pe4l/pe4c adapter+Gtx960/970
Windows Enterprise ltsb n+ vmi klassz ssd és szépen fog szaladni. Akku, zsanér valószínűleg mostanra szakadt lesz. Azt lehet később majd cserélni. Tapipad vacak, hamar elkopik, min évente új matrica kell rá...De legalább cserélhető a felülete...
Persze ez csak egy ötlet...
-
Polllen
félisten
Az itteni tapasztalatok alapján én azt szűrtem le, hogy Thinkpad-del van a legkevesebb gond.
Nálam egy x230 volt, ATI kártyával (2-vel próbáltam) plug'n play ment.A BF-nél nem az eye-candy viszi el a CPU erőt.
Amiket felsoroltál, ott a 2 mag 4 szál most még elég, szóval az i5 egyelőre elég lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest