-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
válasz
Kolondrum #2977 üzenetére
Én lehet , hogy most lemaradtam, hogy miért kellenek a molexek. Tovább olvasva az tűnt logikusnak az irományodból, hogy molexből akartál 6 pinest, mert nincs kettő a tápon, de a VGA-dnak az kell.
Viszont olyat is írtál, hogy a tápon van egy hatos, és egy 8 as. Akkor minek akarsz átalakítót? A 8 pines belemegy a 6 osba is. Legtöbbször a +2 pin eleve külön lóg. Nekem így ment. Nem kell ezért venni átalakítót!
Ha pedig nem ezt szeretnéd, akkor nem értem mit akarhattál
-
kzsolt00
tag
válasz
Kolondrum #2972 üzenetére
Ezt mindig úgy tudod megnézni leg fapadosabban, hogy nézel a saját videókártyádhoz neten egy tesztet lehetőleg hivatalos forrásból, PL: [link] és megnézed, hogy a teljes rendszer fogyasztás a Te kártyáddal mennyire jött ki. Ahogy látom, egy GTX 670 es esetében a teljes rendszer fogyasztás TERHELÉS alatt 300 watt körül mozog. Logikus, hogy ebből ha csak a VGA-t néznénk az még kevesebb is mint 300W, mert ott van ám a "teljes rendszer" alatt a CPU is pl, ami még talán egy nagyobb fogyasztó, és sok kis egyébb hardverelem is.
Egyébként Te az aktuális VGA TDP-jét keresed, ez határozza meg az adott eszköz maximális áramfelvételét (javítsatok ki ha tévedek)
A tápodról pedig meg kell győződnöd, hogy mi a hatásfoka 12v-os ágakon. (kis táblázatodból kinézed a tápod oldaláról, hogy a 12 voltos ághoz hány amper van írva) Kis segítségként (Volt*Amper = Watt) Ha ez a wattszám meghaladja a kártyád TDP-jét, akkor megfelel, legalábbis elméletben.
Talán még ezt is érdemes elolvasnod: eGPU.hu
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Kolondrum #2968 üzenetére
Tiszteletem!
Olyan 60-70% körüli lehet a PCIe x16 -hoz képest. EXP GDC-t bár sokan használunk, de nem ez a legstabilabb megoldás, hanem a hwtools eszközei, onnan is a pe4l és c. Ennek ellenére népszerű, mivel a legolcsóbb megoldás és sokan megelégedéssel használják. Sajnos a gyártó módosított a hardveren, amiről fentebb olvashatsz. Így már nem jó Hp gépekhez sajnos, de ha találsz V7-et az jó lehet.
Aprón van fent 1 db pe4l. Na az jó vétel lehet neked.
Ráadásul jó áron is van, de siess, mert elviszik az itteniek hamar ennyiért.
-
Doink
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Könyvajánló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gerner1
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest