Új hozzászólás Aktív témák

• odani2000
    csendes tag

Üdv megint!

Újra elkezdtem foglalkozni a témával. Sajnos eGPU Setup-pal nem megyek sokra, ugyanis nem engedi letiltani a dgpu-mat. Próbáltam már rengeteg beállítással a Setup-ot, de nem megy. Error 12-őm van, sem DSDT-vel, sem Setup-pal nem tudom megoldani. Ráadásul a Setup is csak kb. minden 10. próbálkozásra ismeri fel az eGPU-t . A Windows 10 még csak fel sem ismeri az eGPU-t, hiába próbálkozok. A Win 7 felismeri, de csak akkor, ha bekapcsolás után alvó üzemmódba kapcsolom, majd vissza bekapcsolom, ezután eszközkezelő és hardverváltozások keresése. Ekkor megtalálja az eGPU-t szabványos VGA grafikus adapterként. Ekkor error 12-őt ír. Leszedtem netről a driverjét a kártyának, manuálisan INF-ként betallóztam neki a drivert, feltelepítette, mostmár írja az eGPU nevét, az adatait, stb... De sajnos ekkor is error 12-őt ír. Letiltottam a dgpu-t Windows-ban, restart, aztán kapok képet, amit a Windows a VGASave illesztőprogrammal ad, mert ugye letiltottam a dgpu-t, és nincsen igpu-m. Ekkor azt szeretném csinálni, hogy alvó állapotba kapcsolom, majd vissza, de ezt sajnos nem tudom megcsinálni, pedig ha sikerülne, elvileg felismerné az eGPU-t és kapnék képet külső monitoron. (Ez az én elgondolásom. Szerintetek ez lehetséges, hogy így működne? Azért feltételezem, mert végülis error 12-nél a Windows azt írja, hogy tiltsak le egy másik ezközt, gondolom a dgpu-t, hogy működjön.) Van-e arra megoldás, hogy videokártya illesztő nélkül is alvó állapotba tegyem a Windows-t vagy esetleg felismertetni vele valahogy enélkül?

A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák