- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz ROBREGGAE #1006 üzenetére
Attól függ kivel játszol, ha akivel annak játszol ki kell kapnia akkor órási hátszeled van. De a fordítottja is előfordul.
Azt vettem észre, hogy valamivel kisebb mértékben befolyásolja a játékot, mint a 23, vagy csak a változtatások miatt könnyebben alkalmazkodok hozzá, de nincsenek már ilyen 10-15 meccses nyeretlenségi szériáim, a challengek jóval kevesebb meccsből teljesíthetőek, a ligában is feljebb jutottam kevesebb meccsből. Aztán lehet később majd fordul a kocka...
A taktikát tekintve szerintem csak QC-t érdemes erőltetni, próbáld ki Zeitzlerrel, szerintem egész jó kis passzos focit lehet vele játszani most.
4-3-3 variációi ellen a korábban itt felvázolt diagonális 4-4-2 nekem mindig működik, ha az ellenfél 4-4-2-t játszik akkor meg 5-4-1-et (2 AMF-1CF elől) szoktam tolni, a formációval taktikával így szinte sosincs gondom, nagyon ritka az, hogy nem működik, nincs több helyzetem vagy nem tudok dominálni. Az más kérdés, hogy ez nem garancia a sikerre, van hogy hiába jó a taktikám balfasz módon játszok, vagy egyszerűen jobb az ellenfél, na meg a játék is beleszól az eredménybe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest