Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz amargo #25872 üzenetére

    Ezek még simán megjöhetnek, a filléres vackokat a legolcsóbb postával küldik. Volt csomagom ami 50+ nap után érkezett meg, olyan is volt ami elveszett. / Itt jön be az, hogy mért akarja magát copatni az ebay seller, ha 10k+ értéket is elküld tracking nélkül, de konkrétan az ő baja, nem az enyém / . Jelezni kell az ebaynek és indítani egy open case-t. Ha megérkezik akkor lezárod, ha nem akkor kéred vissza a pénzt. eladónak azt mondod ennyit már nem tudsz várni, megvetted itthon drágábban ha nagyon erőltetné az újraküldést. persze ha filléres nem feltétlen érdemes refundot kérni. Gondolom jegyzik azt is ki hányszor élt a lehetőséggel.
    Akikkel összespannoltam, GLS-sel meg sweeden post-tal küldik a cuccot, ezek két héten belül itt vannak. Legutolsó csomagom rendeléstől számított 13. napon itt volt :))

    ___________________________________________

    Vennék egy 100k+ értékű számtech cuccot - alkatrészeket - EU-n kívülről. Nagy méretű is, tehát vámon biztos megfogják. Tréfa lesz 27% az biztos, vám viszont úgy tudom számtech cuccra nincs. Esetemben ez a 4% is jelentős lenne. Vagy ez is értékhatárhoz kötött? Postaktsg is a vám alapja lesz, vagy csak az áru értéke?

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák