Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére

Nekem 8 win lett a WL.
Annyit adott, hogy a játékoseladásokkal együtt kb. 100ezer jött be. -
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem eddig csak ilyen csöves csapatra tellett:

Nyilván nálam a játéktudás se ugyanaz.

-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nagyon jó csapatod van!
-
-
neo81
senior tag
Aha!
Én, így, hogy nem játszok WL-t, ezért sokkal kevesebbet idegeskedek, nem is szabok magamnak különösebb célokat, szinte teljesen nyugodtam játszok, ha WL-eznék is, akkor biztosan nem lenni így.
Ja, egyetértek, WL kvali nehezebb, ezért erősebb lehet a mezőny ott, logikus. -
neo81
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Én pl. ebben a 26-ban eddig csak 2szer tudtam WL-ezni, a többi alkalommal nem tudtam kvalifikálni magam oda.
Nem WL-ezek, nem SB-zek, nem csinálok objective-eket és Evo-kat sem.
SBC-t is csak nagyon ritkán.
A 25-ben minden WL-re nagyon könnyen kvaliztam magam és átlagban 8-9 winek lettek, ez a rész valamiért megy.
De szinte teljesen hidegen hagy a WL meg az összes többi dolog, csak Rivals-ezek és gyakorlásként fogom fel az egészet.
Nem költöttem egy vasat sem a játékra, csak az árát.Jelenleg ilyen csapatom van, amit még így is elég könnyen össze tudtam hozni:

Az itteni hozzászólásaitok alapján olyan érzésem van, hogy nem is nagyon lenne jobb csapatom, ha mindenben vagy majdnem mindenben is benne lennék.

-
neo81
senior tag
#643 "Ez ugyanaz a jatekmenet,mint tavaly.
Ha segit az AI minden gol,mozognak a jatekosaid,ha nem,akkor all mindenki,a vedok nem mennek jo iranyba,a tamadok nem mozognak stb."#644 "Ha ugyanaz lenne mint tavaly nem szopnek ki mindenkitol.
Nem vagyok elite jatekos.De atgazol mindenki rajtam szo szerint."Mindkettőtökkel egyet tudok érteni.
Ha nem is teljesen ugyanaz játékmenet, mint tavaly, de másképp szar.
Sajnos a védekezés elképesztően bonyorult (ha jól akarunk védekezni), a támadás meg, pfffff.... a passzrendszer sajnos csak abban változott, hogy a hosszabb szöktetések jobban működnek, a többi része maradt a régiben.
Támadásban az üres helyekre labda nélkül jól beinduló játékosok száma is elenyésző még az indítás gombbal is.Szerintem az idei nagy ígéretek csak egy nagyon kis részét valósították meg.
-
neo81
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Elképesztő, szinte hihetetlen, de valóban igaz: BRONZE TEAM FUT CHAMPS!!! | !discord !youtube
-
neo81
senior tag
-
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogy a jó Istenbe lehet az, hogy Twitchen már ma is 26-oznak liveban jópáran?
-
neo81
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére

-
neo81
senior tag
Én abban az esetben elnézném nekik a timed finishing eltörlését, ha akkor már más dolgokat is leegyszerűsítenének, és úgy már nem kellene 6 ujjúnak lenni, hogy megfelelő szinten tudjuk irányítani a csapatot.
Nem bánnék egy sokkal fapadosabb irányítást, ami amellett jó játékmenettel is párosul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

LendvaiFeri1