Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrueGooner

senior tag

válasz mr.dana #587 üzenetére

És miért baj az, ha mélyítik ilyen tekintetben a játékot? Ezek a képességek, adottságok a valódi életben is fellelhetőek... Én sokkal inkább ezt a kicseszett sok objectet venném visszább, ami csak elveszi a figyelmet a fociról, hogy legyen ilyen ligás, olyan nemzetiségű, (már az sem mindegy hogy férfi-e vagy nő) játékosod a keretben, és velük nyerj x meccset, stb... Na ezeknek nincs abszolút semmi értelme, és csak az időnket rabolják.

Az FCIQ szerintem az elmúlt évek egyik legjobb újítása, ez megint csak azoknak nem tetszik, akik eddig sem a focival voltak elfoglalva, hanem az SBC-kkel meg az Objectekkel. Egy játékosnak hiába van mondjuk Falseback++ roleja, ha ha Wingback-ként használod és abban nem olyan jó. Akkor cseszheted, nem lesz kiemelkedő azon a poszton. Magyarán jól kell használni a játékosokat, és olyan taktikát kitalálni, amiben működik is az adott szerepkör.

Ez a foci része. Szerintem legalább is. Sőt.. Manapság nem csak a része, hanem erről szól. Én csak emiatt vettem meg a játékot idén, ezt a részét nagyon élvezem, viszont tényleg, a sok küldetés borzasztóan unalmas számomra.

Új hozzászólás Aktív témák