Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shdgfnn
friss újonc
válasz
LittleBiG007 #23008 üzenetére
Elsőre a kijelzője fogott meg a Libra2- ban...aztán megnéztem egy csomó videót,összehasonlítást, stb..nagyon szimpatikus,h.lehet böngészni egy adott könyvben,fejezetek ugorhatok át úgy,h.van egy előnézeti képem is róla..( a használati utasítás szerint)..az Aqua2- n atom rossz volt oldalakat átugorni( magánvélemény),persze nem szabad összehasonlítani egy fejlettebb konstrukcióval..
A Pocketbook Era meg csak simán..na mondjuk ki..nekem nagyon szép...meg én jegyzetet már az Aguan is csak karikázással csináltam,nem aláhúzással,ami itt is megvan..a Librára hogyan lehet angol- magyar szótárat telepíteni? Az Era- n van előre telepített eng- hun az tuti.. nem értek hozzá sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest