Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pal
tag
válasz
Rebelf
üzenetére
Amennyiben az ismerősöd sokat olvas és megengedhet magának bármilyen eszközt, ebben az esetben se érdemes ujjlenyomat olvasós, hangoskönyv felolvasó, mozivászon méretű kijelzős olvasót venni. Olvasáshoz 7,8 colos kifejezetten olvasásra tervezett, könyv fájlokat jól kezelő e-könyv olvasót érdemes venni. Ez kényelmesen tartható egy és két kézben is, a normál könyvek sorhosszát megjeleníti, de tetszés szerint alakíthatja a betűk méretét a sortávolságot és a kényelmes olvasáshoz szükséges paramétereket. Emellett a képernyő megvilágítása is segíti a tökéletes megjelenítést és az olvasási élményt.
Ebbe az irányba kéne keresgélni, mert semmi értelme a csúcstechnológiás e-ink kijelzős tabletnek, ha kizárólag olvasni akar. -
Rebelf
aktív tag
válasz
Rebelf
üzenetére
Hát jót akar venni mert maximalista, pénz most nem számít,mert mindegyiket meg tudná venni. Szóval most a csúcs,no kompromisszum a cél. Közben néztem videót az air 2 kijelzője fényesebb mint note 5 elvileg meg kompaktabb. Meg ha jól emlékszem volt valami lumi 2 13". Az most a császár a piacon? [link]
-
Ébri
senior tag
válasz
Rebelf
üzenetére
Fogja hordozni? Milyen könyveket olvas formátumilag, PDF és epub/mobi is? Akar kézzel jegyzetelni? (Utóbbi +1 képminőségrontó réteg). Fontos a sokféle olvasóprogram, vagy hogy droidos alkalmazásokat használjon? Magyarul vagy idegen nyelven olvasna? Kb. ezek függvénye
. -
Rebelf
aktív tag
Hi. Ismerősöm komoly könyv olvasó, csak úgy falja őket, és gondolkodik ebook vásárláson, maximalista is. Melyik típusok a legjobbak ma a piacon ? Akár méretre bontva is .ONYX BOOX NOTE 5 ről vélemény?
-
hockeyapu
senior tag
Vezetés és munka közben elég nehéz olvasni .
Azt a hobbit, hogy buszon olvasok nem űzöm !
Elismerem,hogy nem a könnyen hordozható méret a 10,3"-os , de biztos sokan vannak akiknek ez lenne az ideális. Én csak arra próbálok rávilágítani, hogy nem kell a nagy olvasókat leszólni !
És az a hitvallásom, hogy bármekkorán , bármilyen formában, csak olvassanak az emberek !
-
Laurh
aktív tag
Amazon olvasókat nézegettem elsődlegesen, de akkor azzal macera lehet a könyvek átküldözgetése?
-
h.zoltan
csendes tag
Attól függ milyen eszközről van szó. Ha van rajta valamilyen cloud kliens és nem kell konvertálni sem, akkor könnyedén. Pl.: Pocketbook Inkpad 3 esetén van Dropbox és a ha epub állományokról van szó akkor én is telefonról töltöm át őket. Android-alapú olvasók esetén szintén működik ez a folyamat. A Kindle e tekintetben szerintem erősen fapados, de email-ben oda is eljuttathatóak a könyvek...
-
Bozek
nagyúr
Nem szükséges hozzá feltétlenül PC. Több olvasóra lehet e-mailben küldeni könyvet, de PocketBook-on például ott a DropBox szinkron is, ami szerintem a legegyszerűbb. Csak felmásolod telefonról egy fájlkezelővel DropBox-ra a könyveket, az olvasón meg szinkronizálod és ott is van minden.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Annyira nem vagyok képbe a ebookok világában, egy olyan kérdésem lenne, hogy notebook/pc hiányában mennyire nehezen varázsolhatóak rá ezekre a könyvek?
Android/iOS rendszert futtató készülékek vannak csak itthon.
Köszi előre is.
-
margithid
veterán
Hasonlítgatom a kobo niat és az amazon kindle 2020at és azért az előbbi felé billen a mérleg. Amazon pár ezerrel olcsóbb, de kisebb a felbontas.
A kobo gyártója meg a rakuten, ami tudtommal elég jó minőségben gyárt. -
consono
nagyúr
válasz
LittleBiG007
üzenetére
Én is egyre többet gondolkodom rajta, mert sokat olvasok mostanában megint iPad-en is... Leginkább weboldalakat, de abban a méretben nekem kényelmesebb. A PB böngészőjét is próbáltam, de nem az igazi...
-
csendes
addikt
válasz
hockeyapu
üzenetére
Nyilván, ha elég nagy a kijelző, jó a szemed, akkor jó az eredeti elrendezés, jól jelenik meg. Ha túl kicsik a betűk, és ezért engedélyezni kell az áttördelést (reflow), akkor nincs jó megoldás. Ezt bármelyik androidos telefonon ki lehet próbálni, csak ott az eredeti elrendezés mellett a nagyításnál a tologatás gyorsabb, vagyis az is elfogadhatóam működik.
-
@Pal
tag
válasz
csendes
üzenetére
Igen. Az Edison csak olvasni tud, nincs jegyzetelési lehetőség benne. Azért vélem ezt jó vételnek, mert borítóval adják. Ettől tényleg "elegáns", valós könyv hatásúnak tűnik kívülről. A Kon-tiki 2 szerintem nem fapados, nem látok különbséget a kettő képességei közt, sőt az akkuja nagyobb kapacitású.
A jegyzetelős készülékek tokját külön meg kell venni. Ami miatt az árkülönbség már nagyobb és aki nem jegyzetel annak tök fölösleges az e-toll (vagy hogyhíják). -
@Pal
tag
Megint összekeveredett a kijelzők, a tabletek, e-olvasók és az alkalmazások (programok) kérdésköre.
A rendszertelenül (hasábok, margók sorközök, sortávolságok, különböző betű méretek összevisszaságával) összeállított anyagokat a programok nem tudják értelmezni, ahogy néha mi magunk is összezavarodunk ilyesmik miatt. Ez nem az olvasó hibája és nem függ össze androidos, linuxos, mikroszoftos progikkal.
Nyilván a nagy, jó felbontású, színes kijelző képes visszaadni az anyag eredeti formáját és színvilágát. -
Ébri
senior tag
válasz
hockeyapu
üzenetére
Én céges PDF-ket is szoktam olvasni, amik powerpoint prezentációkból készültek, általában két oszlop, néhány kép, még nem találtam olyan programot, ami rendesen értelmezni tudja. (Főleg, hogy én magam is eltévedek rajtuk néha.) Nem hiszem, hogy rendesen tudna értelmezni enciklopédia stílusú könyveket. Illetve Word dokumentumokból gyártott pdf-eknél is láttam furcsaságokat, ha egy program értelmezni próbál PDF-t.
Értem, és el is hiszem, hogy jobban lehet PDF-t olvasni androidos eszközökön, ha más nem azért, mert nagyobb a lehetséges olvasóprogramok választéka, de ezek még messze vannak egy epub olvasási komfortjától, számomra biztosan, úgyhogy én azokat továbbra is tableten olvasom.
-
hockeyapu
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Volt már tartósan a kezedben ilyen olvasó ? Mert nekem majd másfél éve igen, szóval cáfolom, amit állítasz ! Hogy:
'többoszlopos, képekkel teletűzdelt anyagokat nem lehet jól automatikusan átszerkeszteni'
És megjegyezném coolpet-nek , annak ellenére, hogy vitatkozunk, mindannyian e-ink kijelző fanatikusok vagyunk!
-
csendes
addikt
Az Onyx Boox nemzetközi webshopban jelenleg két típus elérhető. Ha jól értem, akkor a 7.8" kínálatban az Edison az elegáns, prémium termék olvasáshoz 339-349 USD-ért., a Kon-tiki 2 300 USD-ért a kicsit fapadosabb változat, a "Nova 3" 119 ezer Ft-ért vagy a "Nova Air" 359 USD-ért pedig Wacom panellel azoknak való, akik jegyzetelni akarnak.
-
csendes
addikt
válasz
hockeyapu
üzenetére
A pdf motor ugyanaz az androidra, illetve Pocketbook-ra és Kobo-ra (Chrome-Foxit vagy Adobe), nyilván az erősebb SoC és a nagyobb kijelző valamit segít. Egyszerűen a hordozható dolumentum formátum (portable dokumentum format, PDF) nem arra lett kitalálva, hogy könnyen lehessen áttördelni, hanem arra, hogy mindenféle platformon teljesen egyformán nézzen ki. Lehet olyan egyszerű PDF állományokat találni, amiket könnyű kis képernyőre áttenni, de többoszlopos, képekkel teletűzdelt anyagokat nem lehet jól automatikusan átszerkeszteni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
hockeyapu
üzenetére
"A 7,8"-os méretű Onyx Boox Nován már egészen jól használható a pdf megjelenítés."
Ami vagy kicsi lesz, vagy görgethetsz jobbra-balra. Meg amúgy is 7"-osról volt szó, nem 7,8"-osról.

"A 10,3'-os Onyx Boox Note Air, pedig tökéletesen kezelhetővé teszi a pdf-et!"
170 ezerért? Vagy az Note Air 2 240 ezerért? Szerintem az nem az első olvasó árkategória.
-
coolpet
senior tag
Hát köszönöm, hogy felnyitottátok a szeme ebben a témában, le kell vonnom a következtetést, hogy arra amire én használnám, nem a legmegfelelőbb, és az árak messze a ráfordítható kereten felül mozognak.
Ennyi erővel tudok venni 20K-ért egy 8" Android 10 2/16GB 4 Core tabletet, ami PDF olvasásra, epubra stb tökéletesen megfelelne. A mostani LG Gpad 7 is tökéletes lenne, ha már nem világítana fényes pixelekben a kijelző 20%-a

Letettem az Ebook olvasókról, köszönöm a hozzászólásokat!
-
hockeyapu
senior tag
válasz
coolpet
üzenetére
És akkor jövök Én !
Először is az e-ink kijelzőnek nem kell háttérvilágítás, minél jobbak a fényviszonyok, annál jobban látod. Persze van benne szabályozható világítás is!
Amit Csendes 'kollega' állít, hogy nem tudják jól kezelni a pdf-et, az lehet , hogy igaz azokra az olvasókra, amik az Ő kezében forognak, de nem mindegyikre !
Az Onyx-ok tökéletesen jelenítik meg a pdf file-okat , persze itt sem mindegy a méret . A 7,8"-os méretű Onyx Boox Nován már egészen jól használható a pdf megjelenítés.
A 10,3'-os Onyx Boox Note Air, pedig tökéletesen kezelhetővé teszi a pdf-et !
Hibátlanul olvasható minden , tudsz nagyítani, kétoldalasban olvasni és mivel ez jegyzetelős bele is írhatsz a dokumentumokba !
Igen ez androidos rendszer, szinte mindent tudsz vele csinálni, amit egy androidos táblagéppel .
De persze ez árban a húzósabb kategóriába tartozik ,165e-ről indul.
Színesről még nincs pozitív tapasztalat , bár ahogyan @Pal 'kollega' mondja , a Nova color már lehet egészen jó . -
@Pal
tag
válasz
coolpet
üzenetére
PDF-hez inkább nagyobb méretű (10 col vagy ennél is nagyobb) képernyő jó.
Csendes válaszát annyival egészíteném ki, hogy az Onyx Boox-ok tulajdonképpen tabletek, e-inkes kijelzővel.
7,8-as méretben viszonylag elfogadható a pdf, akár fektetett nézetben is olvasható, de ez nyilván az áttekinthetőség rovására megy. Álló nézetben is olvasok pdf-et, a képek megjelenítésével sincs probléma. Persze nem ugyanaz, mintha A/4-es lapokat lapozgatnánk.A tükröződéstől és a napfényen olvasástól nem kell tartani. Jól olvasható szabadban, erős fényben.
Ha fontos a színes ábrák megjelenítése, akkor ez a fajta kijelző nem igazán megfelelő számodra. Színes olvasók terén nincs tapasztalatom és nem igazán vannak róla jó visszajelzések. Sem a kontraszt, sem a felbontás nem az igazi rajtuk, bár a Onyx Boox Nova 3 Color úgy tűnik minta "tudna valamit".
A Onyx Boox Leaf kicsi. Helyette szerintem jobb vétel az Edison, ha nem akarsz jegyzetelni rajta.
-
csendes
addikt
válasz
coolpet
üzenetére
Van színes kijelzős, de nem ajánlott, kevés színt jelenít meg, rossz a kontraszt és rossz a felbontása is.
A könyvolvasók meg tudják jeleníteni a PDF állományokat, de nem túl jól: a szöveges részeket még valahogy jól-rosszul át tudják tördelni, de a képekkel, illetve a képként beszkennelt szöveggel a viszonylag kis kijelzők nemigen tudnak mit kezdeni. Az optikai karakterfelismerés (OCR) valamelyest segíthet, de macerás és magyarul ez kevésbé megbízható. Ezután lehet elvileg epub formátumra átalakítani, például a népszerú Calibre alkalmazással. Egy 10" tablet vagy egy notebook vagy egy PC sokkal alkalmasabb PDF-ek olvasására.
Nappali fény nem jelent gondot, legfeljebb az üvegborítású kijelzők kicsit csillognak, de a világítást ki lehet kapcsolni
A 7"-esek valamival 50 ezer Ft fölött indulnak a szürkeimportos Kindle Paperwhite 5-tel, ami egyben az egyik legjobb, ezt ajánlanám. 7"-es még a Kobo Libra H2O (kifutó típus), illetve Libra 2, Kindle Oasis 3, és az Onyx Boox Leaf.
7.8" kijelzős a Pocketbook Inkpad 3, illetve ennek a Pro változata, az Onyx Boox Nova sorozat néhány típusa, a Kobo Forma (kifutó típus), illetve a Kobo Sage. -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Teljesen tudatlan vagyok eboor reader témában, ezért mielőtt elkezdenék nézegetni, és igényeket felállítani, legyetek szívesek válaszoljatok a kérdésemre.
Általában PDF-eket szoktam olvasni műszaki könyveket, amiket le lehet tölteni netről. Ezeket PC-n, és egy régi LG GPad7 tableten. Sajnos a kijelzóje már vagy 30 helyen kifényesedett pixeleket tartalmaz, nagyon zavaró. Ehelyett keresek alternatívát.
Azt hallottam, hogy az Ebook readerek olyan képet adnak, mintha igazi könyvet tartanék a kezemben szép fehér papírlappal.
Namost ezeknél ami olyan 7", milyen árketógiánál indulnak a megbízható, értékelhető típusok?
Tudnak e PDF-et megjeleníteni? Ha nem, van e konverter amivel át lehet alakítani valami epub vagy mojo/mobi vagy milyen formátumra?
A csatlakozás nem lényeg, jó a kábel is, nem kell Wifi meg store meg ilyesmik.Van e belőle színes kijelzős, esetleg nappal látható e erősebb fényben?
Köszönöm!
-
hockeyapu
senior tag
Nemsokára megjelenik az Onyx Boox Nova Air Color 7,8"-os olvasó .
Jó lenne végre testközelből szemrevételezni az E INK Kaleido színes kijlezőt , hogy mennyire használható .
-
Ébri
senior tag
válasz
JamesFinn
üzenetére
Így utólag mindegy (s a felsoroltak egyikét se gondolom rossznak), de ugyanazt a könyvet nézted rajtuk? Amúgy a lassulás oka lehet a nagyobb felbontás is, a procinak több munka a több képpont váltogatása.
Lapozásnál egyébként a gyakorlatban annyi számít, hogy a lap aljáról mire felér a szemed, az új lap jelenjen meg (kb). Ha ez nem így van, akkor lassú
. -
hockeyapu
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Engem sem zavar a villódzás, olyan mintha lapoznék .
A lassúság viszont nagyon !
Igen a legnagyobb kerékkötő, hogy tényleg nagyobb tömegek használják az olcsóbb egyszerű, de mégis jó gép .
Ha tényleg jót akar az már húzósabb.
Persze mindenki egy prémium gépet szeretne lebutítva ! Na de ennyire ?
-
-
JamesFinn
senior tag
válasz
margithid
üzenetére
Szerintem annyira nem. A hétvégén sikerült egyet kipróbálni, hát, sajnos bejött amire gondoltam. Kevés a 256 mb ram. Ami számomra negatívum, hogy lassúcska, de rendesen. A pb is az, de ez meginkább. Lomha a lapozás, lassú a bekapcsolás, nekem nem jött be, bármennyire is tetszetős. Az akku is csak 1000 mah, igaz hogy nem fogyaszt sokat, de a többihez képest kevés. Mélyebben van a kijelző (a kindle, illetve pb t3 amihez hasonlítom) így árnyékot vet a kijezőre. Viszont nagyon kompakt, pici, kellemes a fogása, nem csúszós. Sokat agyaltam, hogy a niat vegyem, de nem vettem meg. Szerintem a 40000 huf sok érte. Amire kell, arra nekem a kindle lett a befutó. De ez az én véleményem, ha neked tetszetős vedd meg, maximum elállsz a vásárlástól, amennyiben interneten veszed.
-
margithid
veterán
Kobo nia akkor ajánlott 40k körül?
-
m3ss
veterán
pocketbook lux 5, van par epub konyv ahol par oldal utan a konyv felehez ugrik, nem tudom a kozotte levo oldalakat olvasni. pc-n mukodik a fajl.
-
Mr. Y
őstag
válasz
hampidampi
üzenetére
Volt egy 6"-os érintőképernyős Icarus könyvolvasóm. Egyik este olvastam és kicsúszott a kezemből. A sarkára koppant, kb 40 centit esett. Az érintő múltidőbe helyezte magát, de minden más működött.
Viszont szerencsére egy újraindítás megoldotta valahogy... -
JamesFinn
senior tag
válasz
kekigyu
üzenetére
A kindle-nél viszont a mappába való könyvrendezés felejtős. Arra a PB a megfelelő. Én nem tartanám rajta a könyvtáramat. Lehet csinálni collection-öket, ami majdnem mappa. Valahogy lehet csinálni a calibrevel is, még nem jöttem rá hogyan. A kindle szerintem olyan 10-12 könyvel áttekinthető, ha több van rajta, akkor katyvasz. Hasznos dolog az emailben való könyvküldés (ezt a pb is tudja) regisztráció kell hozzá az amazonon. Viszont meg lell állapítanom, hogy a kindle fürgébb (úgy mindenben) mint a pb... Es nem kevéssel olcsóbb. Nyilván kompromisszumos, de válaszd azt amelyik szimpatikusabb, mindkettőn nagyon jó olvasni.
-
hockeyapu
senior tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Igen, ez mindig így kezdődik, veszek egyet olcsón, ez már nem egy új technológia, biztosan lement az ára a használhatóaknak is.
Az emberek úgy gondolják ez valami olyasmi, mint a folyadékkristályos kijelző és az már nagyon régi.
Aztán, amikor kézbeveszik, csak pislognak,hogy ez meg mi? Ha lapozok, összevissza villog, kicsi ennél már a telefonom is nagyobb, ráadásul még vigyázni is kell rá, amikor az Iphonomat 2 méterről is leejthetem és semmi baja. Ennyi pénzért ! Ááh, dehogy!
Végül rászánja magát az ember, megvásárolja és pillanatokon belül azt veszi észre magán, hogy ezzel alszik és ébred!
Bármelyiket veszed, imádni fogod!
-
JamesFinn
senior tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Én is olyan olvasót kerestem, ami kompakt és be lehet dobni a táskába. Néztem a niát, de az 1000mah akku nekem sem tettszett. Itthon egy pb inkpad 3 pro amit használok, és amit vettem hurcolászósnak, az egy kindle 10 basic lett, egy masszívabb tokkal. Annyi a "többletmunkám" hogy amit vásárolok epubban, azt letöltöm mobiban is, és emailben küldöm az olvasóra Egyszerre csak pár könyv van a kindle olvasón, a könyvtaram a dropboxban van, illetve a pbon. Ha hirtelen kell valami, dropboxból le tudom tölteni. Nem rossz a kindle, még szoknom kell de arra amire kitalálták teljesen ok, és az ára barátibb a nianál.
-
@Pal
tag
válasz
kekigyu
üzenetére
A PB-t lehet dobálni, leejteni, de nem szabad hajlítgatni vagy ráülni. Legalábbis ezt írta nekem a gyártó, amikor tönkre ment a kijelzőm.
Egyébként amióta jó tok van rajta, semmi gond vele.
@hockeyapu
Ennek az lehet az oka, hogy nem értünk hozzá eléggé, és természetesen az is, hogy mikro méretű vackunk van, nem olyan szép hatalmas kijelzős mint a tiéd.
-
kekigyu
aktív tag
Korábbi ajánlásaitok alapján összehasonlítottam a Kobo Niat és a Pocketbook Touch Lux 5-öt. Alzán 4000 huf a különbség köztük és a tudásbeli különbség a Pocketbook felé billentené a döntést de többen is írták, hogy a kijelző extra törékeny. Erről mi a tapasztalat? A PB jobb vételnek tűnne a szótár, az 50% nagyobb akksi, több támogatott formátum, magyar nyelv, színhőmérséklet állítás miatt. De valami olyat keresek amit bedobhatok táskába. Szerintetek?
-
Mr. Y
őstag
Érdekes, hogy az megy. Sőt, nem volt beállítva az automata időzóna, de rámentem és egyből beállt az idő is.
Elvileg ellenőrzi a szoftververziót is, mert azt állítja, mikor rámegyek, hogy a legújabb van rajta. Illetve a beépített könyvtár áruháza is üzemel.Na így vagyok végképp elveszve. MIVAN? Csak a Google appok nem mennek?LittleBiG007: Nekem sem erőltette, csak rányomtam. Kár, hogy sz*r, mert olyan szép...Sztornó minden. Most valamiért életre kelt...
-
Bozek
nagyúr
válasz
totasenior
üzenetére
"Továbbá nagyon sokat magam állítok elő szkennelés, ocr, javítás útján"
Gondolom ezek nem az elmúlt fél évben történtek. 2021. június 1-e előtt még ez se volt éppen legális, csak kézzel lehetett másolni a könyveket is.
-
totasenior
tag
Jobb is, hogy nem reagálsz - szégyellje magát az, aki rosszra gondol (állítólag a Térdszalag rend jelmondata - Honi soit qui mal y pense)
Ugyanis az, hogy "ilyen-olyan forrás" jelentős (legnagyobb) részben azt jelenti, jelentheti az, hogy vásárolom, illetve létező legális, ingyenes forrásból letöltöm.
Továbbá nagyon sokat magam állítok elő szkennelés, ocr, javítás útján.
Természetesen nem tagadom, jutott már hozzám - mondjuk úgy - szürke importból is. -
Mr. Y
őstag
válasz
LittleBiG007
üzenetére
Igen, az. Ránézek, köszönöm.
Bár mondjuk így ha jön frissítés sem tudom leszedni közvetlen rá.... -
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok. Van egy Onyx Boox Nova 3-as papírtabletem, Droid rendszerrel. Minap jelezte, hogy elérhető szoftverfrissítés. Csábított.
Gyakorlatilag úgy átalakult az egész, hogy kezdhettem előről a betanulást
De! Azóta nem hajlandó netre menni. Kapcsolódik ugyan a Wi-Fi-hez, de kiírja, hogy korlátozott a kapcsolat és gyakorlatilag nincs kapcsolat, mert a Chrome nem megbízhatónak azonosít mindent, a Play áruház nem tölt be, stb.
Újraindítás megvolt, nincs több ötletem. Akad hasonló problémával küzdő, vagy küzdött de megoldotta - köztetek?
Szerk.: Mindegy neki, hogy telefonról csinálok Wi-Fi megosztást, vagy otthoni hálózat, a szöveg mindig ugyan az
-
csendes
addikt
#22206: Én inkább nem próbálnám ki a remoteink-et:
Warning: Your E-Ink display may not be designed to be updated so often. The developer of this program is not responsible for possible damage to your device.
-
tvamos
nagyúr
Probalta mar valaki ezt a megoldast?
[link]
... nekem tetszik... -
hockeyapu
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Jó választás !

[kobo nia teszt]
Nem egy erőgép, de tud mindent ami kell . -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Szia!
Kobo Nia-t ajánlom! Elfogult vagyok, mert egy Libra 2-t használok, alap kindle (talán 10th verzió) volt előtte, de a kobo rendszere sokkal jobban bejön. Felismeri pl a Calibre-ben rendszerezett könyv sorozatokat (series) Bár 45e. jó magyar Ft, de simán megéri szerintem.
https://e-book-olvaso.arukereso.hu/kobo/nia-n306-p584104581/?gclid=Cj0KCQiA95aRBhCsARIsAC2xvfw3xj_Xlszn1__XUOe1KPwC8Xdln1GZQw21Bf_3v6r6T-eRrJy-BGsaAuMbEALw_wcB -
kekigyu
aktív tag
válasz
LittleBiG007
üzenetére
Ha úgy érted, hogy azon az egy típuson kívül nem nagyon lesz más alternatíva ennyiért, akkor köszönöm az ajánlást!
-
kekigyu
aktív tag
válasz
LittleBiG007
üzenetére
Köszi! Azt elfelejtettem írni, hogy a gépeket nem ismerem így jól jönne pár ajánlás, hogy tudjam mit keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MotoGP & WSBK
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony Ps5 konzol slim
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Dr.NX