Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_sanyee
senior tag
válasz Sirandrish #21551 üzenetére
Kindle Paperwhite
-
f_sanyee
senior tag
válasz hockeyapu #21706 üzenetére
OK, neked így jó, de szerintem kevesebben vannak akik dupla oldalt akarnak látni a könyvolvasón, szóval nekik nem annyira jó a 10". Persze mindenki azt vesz amit akar, én csak a saját tapasztalatom osztottam meg. (10" tabletem 460g, 7.8mm vastag, 10" note air 420g 5.8mm, szóval nem olyan nagy a különbség..)
-
f_sanyee
senior tag
válasz hockeyapu #21734 üzenetére
Elég rossz hasonlat. Az androidos olvasó előnye annyi, hogy többféle storet vagy olvasó appot elérhetsz. De ha valakinek erre nincs szüksége, mert pl fix helyen vásárol könyvet, pl kindle storeban, akkor sok értelme nem lesz az extra kiadásnak. és valljuk be, a nem eink kijelzőkre optimalizált appok használatánál akadnak problémák, szóval aki ilyet akar venni, annak ezzel számolni kell. Én sokat használom az O'Reilly appját, amiben lapozni sem lehet, csak "görgetni" és ez nem annyira jó egy ilyen kijelzőn, persze nem is vártam mást, de nem biztos, hogy mindenki el tudja fogadni. Cserébe gyorsabban merül az aksi mint egy nem androidos olvasón.
Szóval mint Nova Air tulaj, csak annak ajánlanék Androidos olvasót, akinek tényleg szüksége van az extra funkciókra, és megvétel előtt alaposan utánanéz annak, hogy mit vesz.
-
f_sanyee
senior tag
válasz hockeyapu #21967 üzenetére
Te miről beszélsz? Sehol nem írtam, hogy nem lehet rajta pdf-et olvasni, nagyítani, etc. Egyedül a méretet kifogásoltam, mert ha idejön valaki és 13"-t keres pdf-re, akkor valószínüleg nem minden vágya nagyítani és jobbra-balra görgetni, hogy elolvasson egy oldalt a 7.8"-on. Ha neked ilyen méreten nem kell nagyítás, akkor gratulálok, kiváló szemedi vannak!
-
f_sanyee
senior tag
-
-
f_sanyee
senior tag
válasz LittleBiG007 #22056 üzenetére
Hogyan méred? Kindle PW-n többet tudtam olvasni töltés nélkül mint Nova Air-en (Kindle app, de Neo readerrel sem jobb a helyzet).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest