- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbijuzer
csendes tag
az a helyzet, hogy néha kellene a teljesítmény is, bár nem nagy, az alaplapi integrált ATI HD4200-al meg vagyok elégedve, amire használom.
kérdés, aminek még nem néztem utána eléggé: a crossfire módban (alaplapi mellé egy hasonló grafikus kártyát betéve) működhet-e a két monitor a két külön "kártyáról"?
illetve ott van még az EVC csatlakozás lehetősége, amennyiben lehetséges, de erre még nem jött válasz.
-
norbijuzer
csendes tag
van egy alaplapi videovezérlő, aminek VGA (D-SUB), és DVI-D kimenete van (meg egy HDMI, de az most biztos, hogy nem játszik)
kép: http://db.tt/KpfZQmZ
a VGA-ra rá van kötve egy CRT monitor, aminek VGA vagy 5db BNC bemenete van. (ezek közül a BNC megintcsak felejtős történet szerintem)eddig stimmel is minden, normál VGA kábellel össze vannak kötve.
csakhogy szeretnék egy második CRT monitort is rádugni, aminek szintén VGA az egyik bemenete, a másikat meg úgy hívják, hogy EVC, ami kinézetre eléggé hasonlít a DVI-hoz, de mégsem ugyanaz. kép: http://db.tt/G6Sczf4mivel a szokásos DVI->VGA adaptert nem lehet bedugni a DVI-D kimenetbe (több tű van rajta, mint ahány a luk), ezért keresgélni kezdtem a neten és az derült ki, hogy a DVI-D csatlakozóra nem lehetséges analóg VGA monitort dugni.
van rá mégis valami átalakító esetleg? tud valaki ilyenről?
a másik megoldás lehetne, hogy a másik bemenetet használnám a monitoron, de erről nem sok infót találtam, főleg nem magyar boltot, ahol ilyet forgalmaznának.
mégis eszerint a külföldi fórumtéma szerint nem lehetetlen a dolog.(persze lehet, hogy olcsóbb lenne egy második videokártya, aminek szintén a VGA kimenetét haszálnám... :/ )
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged