- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
válasz
norbijuzer #3 üzenetére
működhet-e a két monitor a két külön "kártyáról"?
Igen.illetve ott van még az EVC csatlakozás lehetősége
A lábkiosztás szerint, mintha lenne rajta RGB kimenet, szóval elvileg lehetne analóg monitort rákötni valahogy.Üdv,
J -
norbijuzer
csendes tag
az a helyzet, hogy néha kellene a teljesítmény is, bár nem nagy, az alaplapi integrált ATI HD4200-al meg vagyok elégedve, amire használom.
kérdés, aminek még nem néztem utána eléggé: a crossfire módban (alaplapi mellé egy hasonló grafikus kártyát betéve) működhet-e a két monitor a két külön "kártyáról"?
illetve ott van még az EVC csatlakozás lehetősége, amennyiben lehetséges, de erre még nem jött válasz.
-
El Kebir
őstag
válasz
norbijuzer #1 üzenetére
"(persze lehet, hogy olcsóbb lenne egy második videokártya, aminek szintén a VGA kimenetét haszálnám... :/ )"
kb videókártya árban vannak a digitális - analóg átalakítók. Ha nem valami spec alaplap, és van hely a házban, akkor új kártya a legegyszerűbb megoldás. (vagy bagóért egy régi kártya, ha nem kell a teljesítmény, pl matrox-on nem ritka a két d-sub csatlakozó)
-
norbijuzer
csendes tag
van egy alaplapi videovezérlő, aminek VGA (D-SUB), és DVI-D kimenete van (meg egy HDMI, de az most biztos, hogy nem játszik)
kép: http://db.tt/KpfZQmZ
a VGA-ra rá van kötve egy CRT monitor, aminek VGA vagy 5db BNC bemenete van. (ezek közül a BNC megintcsak felejtős történet szerintem)eddig stimmel is minden, normál VGA kábellel össze vannak kötve.
csakhogy szeretnék egy második CRT monitort is rádugni, aminek szintén VGA az egyik bemenete, a másikat meg úgy hívják, hogy EVC, ami kinézetre eléggé hasonlít a DVI-hoz, de mégsem ugyanaz. kép: http://db.tt/G6Sczf4mivel a szokásos DVI->VGA adaptert nem lehet bedugni a DVI-D kimenetbe (több tű van rajta, mint ahány a luk), ezért keresgélni kezdtem a neten és az derült ki, hogy a DVI-D csatlakozóra nem lehetséges analóg VGA monitort dugni.
van rá mégis valami átalakító esetleg? tud valaki ilyenről?
a másik megoldás lehetne, hogy a másik bemenetet használnám a monitoron, de erről nem sok infót találtam, főleg nem magyar boltot, ahol ilyet forgalmaznának.
mégis eszerint a külföldi fórumtéma szerint nem lehetetlen a dolog.(persze lehet, hogy olcsóbb lenne egy második videokártya, aminek szintén a VGA kimenetét haszálnám... :/ )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest