Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Nem. Nem segít, de nem volt rossz tipp!
Az elején a sorrend mindegy, hogy már eleve PIP-ből indulok, vagy egy szóló csatornát állítok meg, ezáltal aktiválva az időeltolást. Rányomok a fájl megtartásra és átváltok (indítok egy második csatornát) a második csatornára. Innentől ugyanaz. Az "elváltott" csatorna folytatódik (Folytatódik a lejátszás) függetlenül attól, hogy pillanat állj-ban hagytam. Engedi elváltani. Figyelmeztető ablak sincs, de a jelenség ugyanaz. Tehát nem működik a dolog.
Az én elképzelésem szerint és az analóg korszak tapasztalatai alapján.: Nézek egy csatornát. megállítom, indítom a pip-et egy másikkal. Azt is megállítom visszaváltok az előzőre és folytatom annak a lejátszását. és ezt tudtam a végtelenségig csinálni. Két különböző műsor egyetlen másodpercéről sem maradtam le.
A legfurcsább számomra, hogy ez az analóg korszakban zökkenőmentesen működött. Most 2021-ben digitálisan, ami szinte kínálja a lehetőségek garmadáját, nem megy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest