- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Gyorsan beszaladtam a legközelebbi boltba, és megvettem 3500-ért ezt a mini antennát. Akkor még nem is tudtam, de ez egy tökéletes antenna laptophoz! Nagyon kicsi (13cm*6cm*1cm), így a laptoptáskába is simán belefér, és USB-ről is működik.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok! Most vettem egy Evolveo Venus USB-s vevőt, viszont a hozzá adott botantenna semmire sem jó, az adótoronytól másfél kilométerre is minimális a vételi erősség. Ráadásul később olyan helyen szeretném használni, ahol a legközelebbi torony 35 km-re van. Milyen antennát ajánlotok hozzá, ami azért nem olyan drága (a lenti esetleg) és kompakt?
Továbbá, jelenleg egy ilyen antennát használok a TV-hez, adótorony 1km-re van, eddig jó volt
:
One for All 38 dB
Viszont költözünk, és már 10 km-re lesz a torony, a Mindigtv szerint kültéri antenna kell. Néztem olyanokat, de a tízezres nagyságrendűek is mind kisebb decibelűek voltak, mint ez a pár ezer forintos, csodálkoztam is ezen, tehát gondolom ez a számérték egyáltalán nem mutatja, hogy melyik a jobb. Honnan lehet tudni, hogy melyik antennával lesz jobb a vétel?
(Elnézést kérek ha hülyeségeket kérdeznék, eddig nem foglalkoztam ezzel, anno megvettem az első antennát a boltban, bedugtam oszt' működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest