- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok! Most vettem egy Evolveo Venus USB-s vevőt, viszont a hozzá adott botantenna semmire sem jó, az adótoronytól másfél kilométerre is minimális a vételi erősség. Ráadásul később olyan helyen szeretném használni, ahol a legközelebbi torony 35 km-re van. Milyen antennát ajánlotok hozzá, ami azért nem olyan drága (a lenti esetleg) és kompakt?
Továbbá, jelenleg egy ilyen antennát használok a TV-hez, adótorony 1km-re van, eddig jó volt
:
One for All 38 dB
Viszont költözünk, és már 10 km-re lesz a torony, a Mindigtv szerint kültéri antenna kell. Néztem olyanokat, de a tízezres nagyságrendűek is mind kisebb decibelűek voltak, mint ez a pár ezer forintos, csodálkoztam is ezen, tehát gondolom ez a számérték egyáltalán nem mutatja, hogy melyik a jobb. Honnan lehet tudni, hogy melyik antennával lesz jobb a vétel?
(Elnézést kérek ha hülyeségeket kérdeznék, eddig nem foglalkoztam ezzel, anno megvettem az első antennát a boltban, bedugtam oszt' működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
:
wassermann