- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok! Most vettem egy Evolveo Venus USB-s vevőt, viszont a hozzá adott botantenna semmire sem jó, az adótoronytól másfél kilométerre is minimális a vételi erősség. Ráadásul később olyan helyen szeretném használni, ahol a legközelebbi torony 35 km-re van. Milyen antennát ajánlotok hozzá, ami azért nem olyan drága (a lenti esetleg) és kompakt?
Továbbá, jelenleg egy ilyen antennát használok a TV-hez, adótorony 1km-re van, eddig jó volt
:
One for All 38 dB
Viszont költözünk, és már 10 km-re lesz a torony, a Mindigtv szerint kültéri antenna kell. Néztem olyanokat, de a tízezres nagyságrendűek is mind kisebb decibelűek voltak, mint ez a pár ezer forintos, csodálkoztam is ezen, tehát gondolom ez a számérték egyáltalán nem mutatja, hogy melyik a jobb. Honnan lehet tudni, hogy melyik antennával lesz jobb a vétel?
(Elnézést kérek ha hülyeségeket kérdeznék, eddig nem foglalkoztam ezzel, anno megvettem az első antennát a boltban, bedugtam oszt' működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest