- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tonyrulez #13580 üzenetére
Nem véletlenül írtam, hogy tekergetni kell a potmétert, mert nem ritka eset, hogy pont maximális állásban szűnik meg a vétel, mert túlvezérlődik, torzul a jel, keveredve más, zavaró frekvenciákkal, ami az adott helyszínen jelen van, de nekünk épp nem lenne szükségünk rá, elnyomva ezáltal a hasznos jelet.
Ilyenkor van az, hogy letekerem a potmétert és javul a vétel. Sőt, akár kikapcsolt állapotban (meglepő módon) a legjobb.
A potméter egyébként a benne lévő erősítő tápfeszültségét változtatja, pl. 3-15 V között, de ennek pontos mértéke gyártmányfüggő is lehet. Több cég is gyártja ezt a típust, van kisebb és nagyobb méretű változata is.
-
törölt tag
-
Watt25
veterán
válasz
tonyrulez #12826 üzenetére
Annál jobb, minél inkább antenna kinézete van.
Az biztos, hogy a szobaantennákra írt dB értékeket nem szabad figyelembe van, azok erősített értékek, amit semmi nem ér a legtöbb esetben. (Az általad linkelt antennához is az van írva, hogy a beépített erősítő (nem pedig az antenna) 38dB-s, attól még valószínűleg az antenna semmit sem tud, márpedig az a lényeg.)
Simán 10eFt alatt vannak a nagyon jó külső antennák. (Amikor én vettem az enyémet, akkor volt, aki azt mondta, hogy tök feleslegesen vettem ilyen jó antennát.)
Még ezt fusd át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest