Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netrat
csendes tag
válasz
zhagyma #4025 üzenetére
Én még ugyan nem gondoltam rá, de az MPC/MPC-HC szerintem nem tud beállítani egy tunert a vételi frekvenciára. A driver nem szokott "beállító/hangoló" dialógusablakot tartalmazni és az MPC/MPC-HC-ban sem tudok ilyen beállítási lehetőségről.
Hát pedig, de.
Nekem egy AVerMedia DVB-T Super007-es PCI kártya van a gépemben, és telepítéskor kipróbáltam, hogy a gyári AVer driverek nélkül mi az ábra. Windows He7es van a gépemen, 64 bites. Nos a Media Center minden különösebb biztatás nélkül szépen megkereste és beállította a csatornákat. A vétel/képminőség még mintha valamivel jobb is lenne, mint a kártyához kapott AVer driverrel és programmal, ennek ellenére a kipróbálás után az AVer cucca mellett döntöttem, mert utálom a Picipuha különböző elvetélt médialejátszási kísérleteit, a Windows Media Player is alapállapotban le van dózerolva a gépemről.
Ha valaki a PC-s DVB-T megoldást szeretné, és még nem döntött a vasról, akkor jó szívvel ajánlom a fenti tunerkártyát. Mindent tud, amit tudnia kell, és elég jól tudja, lepkeantennával, padlóig föltekert erősítővel 50 klickről fogom az adást még élvezhető minőségben. A tunerhez jár a távirányító, bár azt a Windws Media Center nem kezelte.
És az alapkérdéshez: abban a notiban valószínűleg csak opcionális a tuner, de valójában nincs beleépítve, ha a "gyárilag" előtelepített Windows nem tud róla. Ilyet láttam már pl. szervizre hozott HP notiban, de valószínű, hogy más márkáknál is képesek kispórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest