Hirdetés
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00mhead
tag
Sziasztok!
Nekem egy BlueMedia márkájú, egyébként a jól ismert AF9015-ös chipsettel szerelt kütyüm van, amit a hozzáadott 10cm-es antennával tudok használni, mert szerencsés helyen lakok. XP és Vista alatt nagyon sokat szívtam a driverekkel és a hozzáadott programmal (valami TVJukebox nevű használhatatlan förmedvény), majd végülis sikerült a DVBViewer-t használhatóra faragni, habár a 3 rádió hallgatása megoldhatatlan feladatnak bizonyult. A kíváncsiságtól vezérelve tegnap letöltöttem és felraktam a Windows 7 RC-t (a már-már megkedvelt Vistám mellé) és le vagyok nyűgözve. Most nem mennék bele, hogy miért tetszik még, de a driver/software problémámat minden további nélkül, automatikusan, ostoba kérdések nélkül megoldotta. Magától megtalálta és feltelepítette a drivert (még csak nem is szólt) és a Windows Media Center pedig 5 perc alatt végigszkennelte a a végigszkennelendőt, mindent megtalált (meglepetésemre még az RTL Klubot is - tegnapig nem tudtam, hogy feltették Teszt1 álnéven), hibátlan a képminőség, alig eszik procit (olyan 10-15% körül mozog egy Core2Quad Q6600, 2GB Ram, nvidia 8400GS vga-s gépen).
Szóval levonva a következtetést, akinek megfelelő gépe van, az tegye fel nyugodtan a Win7-et, hisz ha most tölti le, 2010 nyaráig ingyen licencet kap, nagyon komoly XP támogatása van, és szép és jó. Semmilyen kodek telepítésére nincs szükség (benne van a rendszerben) csak a mentéssel van kicsi probléma, mert valami WTV formátumot használ, de csak idő kérdése, hogy mikor fogják ezt lelkes emberek megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann