Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
z00mhead
üzenetére
Egy éve pont egy ilyen nagyon olcsót rendeltem ebayről. Akkor valamiért nagyon nem sikerült beüzemelnem. Valami E186 chipsete volt, vagy mi a szösz. Lehet azóta már van ezekhez újabb driver amivel megy rendesebben, lehet rendelek megint egy ilyet, ha azt mondjátok működik, akkor mennie kell.
Amúgy én most ezt nézegettem: http://alcordigital.hu/termek/alcor_dtv_hs_digitalis_vevo
Ilyen 6500ft-ért megkapható már. -
ArGab
őstag
válasz
z00mhead
üzenetére
Legutolsó linkelt van nálam, külsőre legalábbis pont ilyen, meg a távirányító is, csak nekem volt hozzá külső antennához való átalakító is, és talán 2500 volt mikor vettem 1-2 hónapja. BDA-s driver, Win7 automatikusan felteszi (WinFast DTV Dongle Gold BDA-nak írja a nevét). Működik eddig hibátlanul (ProgDVB-vel ment és Splash Lite-tal), bár eléggé melegszik használat közben, ez nem tudom mennyire normális (kézzel megfogni már pont kellemetlenül meleg). Még saját botantennájával is megy jobb pozícióban, mint ahol éppen lakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Fotók, videók mobillal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Hyundai, Kia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann