- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Azaz. Egy másik, amit régebbről ismerek az ez100pu ebayről hasonló áron. Ez utóbbi viszont csak a drivere telepítésével működik (raspberry pi esetén ez kizáró ok volt, ezért vettem egy másik fajtát is). A dx-es fajtát viszont alapból kezeli a win és a linux is. Kipróbálás erejéig járt nálam egy omnikey is, csak azokat elég drágán láttam újonnan - ellenben állítólag az otp netbankoláshoz rengeteget olyat szétosztott régebben.
Korábban láttam gemalto olvasót árultak az egyik pécé alapú média centerhez, de azt is valami szemtelen 10 ezres áron. Gondolhatod, hogy ha egy cam modul 8-10eft (ami egy kártyaolvasó és egy dekódolást végző célhardver egyben, gyakorlatilag egy mini számítógép ami saját szoftvert futtat), akkor egy sima önmagában semmi extrát nem adó olvasóért 10eft mekkora túlzás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest