- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
flexxx #18715 üzenetére
ha két évig jó volt, akkor ez nem ez a verzió volt a sony demodulátorral
annak nyűgösek a linux driverei, a 4.x kernelekben nincs is benne. ami meg van, azzal csak a dvb-t megy, a c nem. win alatt állítólag ez is jó
elengedtem az astrometát (bár ha nem adom el, néha lehet hogy megpróbálom, mit fejlődött a világ), most egy xbox tuner van. itt gyanús a túl nagy jelszint, a tévéken 100% van, viszont a sticken az érzésre alacsonyabb frekiken több a continuity error. -
azbest
félisten
válasz
flexxx #18564 üzenetére
azóta van már többféle 10 dolcsi körüli pcsc kártyaolvasó is. Az ez100pu hátránya, hogy zárt driver van hozzá. Win10 alatt nem próbáltam, de a sokéves drivere mai linux alattt is működik. Kivéve armos eszközön, például raspberry pi-n, mert a zárt driver nem megy azokon.
Legutóbb ilyesmit vettem [link], ez alapból ment eddig mindenen.
A magyar személyihez való olvasóval ne keverjétek, mert az nfc-s ha jól tudom. Meg persze a memóriakártya olvasókkal se
-
Bozek
nagyúr
válasz
flexxx #18532 üzenetére
Én nagyjából 10 km-re lakom a toronytól, egy Thomson ANT1410-es szobaantennával simán fogtam az adást, kockásodás nélkül. Persze volt, amikor bezavart egy-egy motor, ami a ház mellett haladt el, de ritkán volt ilyen nálam, mivel nem az út mellett lakok, itt csak a járdán motoroznak. Ezért raktam ki egy normális antennát a padláson az erkélyre.
-
Hieronymus
veterán
válasz
flexxx #18496 üzenetére
A kódolt adásokat, úgy rögzítik a szoftverek, ahogyan beérkezik a jel. Magyarul kódoltan.
A CI+ rendszerek esetében nincs is olyan pillanat, amikor kódolatlan formában hozzáférhető.A korábbi rendszerek esetélben voltak megoldások a beérkező adatfolyam megjeleníthetőséget gátló hibáinak kiküszöbölésére. De ez már nem aktuális illetve a kitárgyalása fórumszabályokat sért. Még akkor is, ha már nem áll a lehetőség a probléma áthidalására.
A CI+ rendszerben, a CI+ kártyát kezelő eszközhöz csatlakoztatott meghajtóra lehet rögzíteni az adást.
A rögzített tartalom kizárólag az adott eszközön nézhető, ha meg van még az előfizetői kártya.
A rögzített tartalom megtekintésének időkorlátot szabhat a csatorna. A sugárzási jog lejártakor leállíthatják a további megjelenítést. -
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest