- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
flexxx #18715 üzenetére
ha két évig jó volt, akkor ez nem ez a verzió volt a sony demodulátorral
annak nyűgösek a linux driverei, a 4.x kernelekben nincs is benne. ami meg van, azzal csak a dvb-t megy, a c nem. win alatt állítólag ez is jó
elengedtem az astrometát (bár ha nem adom el, néha lehet hogy megpróbálom, mit fejlődött a világ), most egy xbox tuner van. itt gyanús a túl nagy jelszint, a tévéken 100% van, viszont a sticken az érzésre alacsonyabb frekiken több a continuity error. -
azbest
félisten
válasz
flexxx #18564 üzenetére
azóta van már többféle 10 dolcsi körüli pcsc kártyaolvasó is. Az ez100pu hátránya, hogy zárt driver van hozzá. Win10 alatt nem próbáltam, de a sokéves drivere mai linux alattt is működik. Kivéve armos eszközön, például raspberry pi-n, mert a zárt driver nem megy azokon.
Legutóbb ilyesmit vettem [link], ez alapból ment eddig mindenen.
A magyar személyihez való olvasóval ne keverjétek, mert az nfc-s ha jól tudom. Meg persze a memóriakártya olvasókkal se
-
Bozek
nagyúr
válasz
flexxx #18532 üzenetére
Én nagyjából 10 km-re lakom a toronytól, egy Thomson ANT1410-es szobaantennával simán fogtam az adást, kockásodás nélkül. Persze volt, amikor bezavart egy-egy motor, ami a ház mellett haladt el, de ritkán volt ilyen nálam, mivel nem az út mellett lakok, itt csak a járdán motoroznak. Ezért raktam ki egy normális antennát a padláson az erkélyre.
-
válasz
flexxx #18496 üzenetére
A kódolt adásokat, úgy rögzítik a szoftverek, ahogyan beérkezik a jel. Magyarul kódoltan.
A CI+ rendszerek esetében nincs is olyan pillanat, amikor kódolatlan formában hozzáférhető.A korábbi rendszerek esetélben voltak megoldások a beérkező adatfolyam megjeleníthetőséget gátló hibáinak kiküszöbölésére. De ez már nem aktuális illetve a kitárgyalása fórumszabályokat sért. Még akkor is, ha már nem áll a lehetőség a probléma áthidalására.
A CI+ rendszerben, a CI+ kártyát kezelő eszközhöz csatlakoztatott meghajtóra lehet rögzíteni az adást.
A rögzített tartalom kizárólag az adott eszközön nézhető, ha meg van még az előfizetői kártya.
A rögzített tartalom megtekintésének időkorlátot szabhat a csatorna. A sugárzási jog lejártakor leállíthatják a további megjelenítést. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged