- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
Sajnos semmiféle opciót nem találtam amivel a tunerekhez lenne köze a programnak.
list of supported devices
Természetesen minden BDA driveres eszközzel működik.
Ez a legérdekesebb oldal. -
nrc
tag
A gyári botantenna nyeresége 4m hosszabbítással már valószínűleg kevés az értékelhető jel befogásához.
Nekem a párszáz Ft-os Teszkós passzív antennával közvetlenül a tunerre csatlakoztatva megfelelő beállítással 69%-os jelerősséget és 100%-os minőséget sikerült elérni, míg 6-7 méteres hosszabbítást használva már nincs elég jel a használható működéshez. Az erősítős szobaantennát nem zavarja ugyanez a hosszabbítás, azzal ugyanúgy 100%-os minőséget lehet elérni, mint közvetlen csatlakozással.
Ezek alapján első körben megpróbálnám hosszabbítás nélkül csatlakoztatni a botantennát és úgy elfektetve megnézni, hogy van-e olyan pozíció mikor elég jelet tud venni.
Ha ez nem segít, akkor érdemes lehet beszerezni egy Teszkós TT-701-es passzív szobaantennát, ami kb. 700Ft-ból megvan.
Ha mindenképpen hosszabbításra van szükség, akkor viszont erősítős antennával érdemes próbálkozni, mert a beltéri passzív antennák csekély nyeresége általában nem elég ehhez.
-
nrc
tag
A 746MHz és 802MHz a megfelelő, ezeken a frekvenciákon sugároznak a budapesti adók. Esetleg Kabhegy (794, 818MHz) még szóba jöhet.
Állítólag ma még emelnek a Száva utcai adó teljesítményén, úgyhogy érdemes megnézni majd holnap is hátha ez segít, bár őszintén szólva eléggé meglepne ha a Széchenyi-hegyi adónál jobb vételt tudnál elérni arról a toronyról.
Milyen antennával próbálod befogni a csatornákat?
Az eddigi tapasztalatok alapján elég jó esély van arra, hogy a nem megfelelő antenna, vagy antennabeállítás okoz inkább gondot. -
wassermann
Topikgazda
"nem értem, botantennával fogom a jelet, erősítős szobaantennával meg már nem"
A botantenna nem irányított, mindenfelöl fogja a visszverődő jelet. Ez a DVB-T jelet nem zavarja, sőt azokból is összeszed.
A szobantanna irányított, nehogy visszaverődést is összeszedjen, mert az a hagyományos TV-n szellemképet okoz. -
bzoley
veterán
Ha DVB-T-ről van szó, akkor megy.
Összecsaptam pár sort a jelszint ellenőrzéséhez. Hátha segít valakinek.
-
PikkPukk
csendes tag
Az ArcSoft dekóder elé kell még egy MPEG demultiplexer is (amit itt nem tudsz hova rakni, de lehet, hogy a Video kodek sorba kellene beállítani), önmagában nem elég (ugyanez a helyzet ProgDVB-ben is). Esetleg próbáld a CoreAVC-t az ArcSoft helyett...
Bzoley:
Én olyat nem is írtam (vagy nem olvastad el amit írtam, vagy nem tudod, mi az az AVI)... -
Rick4
félisten
ja, hát ha nem tudsz audio-video-renderelőből 3-at úgy összeválogatni, hogy jó legyen, az úgy gondolom nem a link tulajdonosa, és az én hibám. nekem is dvbdreamem van, és képzeld, ezzel hibátlanul működik...
azért látom igényed van az átlátszó skinre meg minden, de egy ilyet nem tudsz összehozni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest