- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Silent77 #9854 üzenetére
Hoppá, kaptam még 3 ilyen it9135-ös tunert.
Fejlemény: a cd mellékleten lévő driver (v11.10.19.1) működik win7 64bit alatt. Fel is tettem, hátha neked régebbi van meg: aláiratlan driver, teljes cd. A távirányító lehet csak azzal a telepítővel működik, amit mellékeltek hozzá. A prógram kódja a cd papírtasakján található, azt nem mellékelem.Egy nagy probléma van vele, hogy nincs digitálisan aláírva a mellékelt driver, ezért tagadta meg a használatát a (64bites) rendszer és tesz mellé sárga felkiáltójelet. Ezt úgy lehet ideiglenesen kiiktatni, ha a rendszer indulásakor F8 gombot nyomva kiválasztjuk a menüből a driverek digitális aláírásának megkövetelésének figyelmen kívül hagyását (vagy valami hasonló). Ekkor tökéletesen fog működni win alatt, most próbáltam ki éppen az előbb. Aláírt driverre lenne szükségünk, hogy probléma és trükközés nélkül működjön ez a változat is windows alatt. Próbálok keríteni olyat, vagy utánnanézek hogy alá lehet -e kamuzni az aláírást, hogy 64bites rendszeren ne panaszkodjon rá. Ugyan olyan stabil és érzékeny, mint az af9015 volt. Ennek is csak akkor világít a ledje ha éppen adást vesz. Az első tuneremnek kiégett a ledje mikor kipróbáltam linux alatt, megpróbálom másikkal is, hogy ez állandó linuxos driver hiba -e vagy csak az a példány volt defektes
Ettől függetlenül működik.
Ma kaptam másik fajta tunert is, realtek rtl2832u, na egy alapból megy win alatt. Linux alatt úgy tűnik külön hekkelni kell, hogy menjen... viszont az érzékenysége csapnivaló, 30% jelminőséget ér el ott ahol az af9015 és it9135 100%on megy. Mondjuk nem próbáltam még azzal a driverrel amit adtak hozzá (bár emlékeim szerint régebben is gyenge érzékenységet meséltek a realtekekről, azaz csak erős jel mellett jó a vétel vele). Nemsoká csinálok róla képet. Még a végén kiderül, hogy a problémás it9135 is jobb vétel mint a realtek.
Azt hiszem összecsapok már egy kis oldalt a tunereknek, ahová feltöltöm a telepítéshez szükséges drivereket (cd elvesztése esetére) valamint pár soros infót a win / linux beüzemeléshez. Logoutra oldalamra már eddig is tettem fel ezt-azt, de saját hely sem árt. Főleg azoknak amihez nem találni máshol drivert.
-
gabx76
senior tag
válasz
Silent77 #9851 üzenetére
Szia!
Nekem szintén 9135-ös chipsetes van, viszont kicsit más. konkrétan ilyen.
XP alatt saját driverrel ment. Most W7 alatt csont nélkül települt (lemez nélkül)- Homesys is látja és használja is. -
azbest
félisten
válasz
Silent77 #9843 üzenetére
Kitől rendelted? s-chupost nevű ebayes eladótól ilyet kaptam, csak linux alatt sikerült beüzemelnem. Bár nálam a szokásos BlazeDtv telepítő sem indult el a cd-ről, talán hibás.
Windows alatt nem ment egyik driverrel sem jól. Remélem nem állnak át erre a chipsetre a kínaiak. Többféle változata is van ráadásul.Mi az usb id-je? Ott az eszközkezelőben a részletek fül alatt lehet találni, hardverazonosítók néven. Az enyém USB\VID_048D&PID_9135&REV_0200.
Ez viszont a kép alapján lehet, hogy egy másik változata a 9135-nek, próbáld ki esetleg ezzel a driverrel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest