Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
beeeeerka
üzenetére
Ha kifejezetten a hdmi rögzítés a cél, akkor van olcsó kínai camlink dongle, ami fullhd -ba tud rögzíteni, a belső codec-je mjpeg. Azt nem tudom, hogy hdcphez hogyan viszonyul, csak azt, hogy a mindigtv prime box jelét fel tudta venni. (az usb3-nak mondott is csak usb2 valójában, belül egyformák).
Azt hogy milyen programmal tudsz értelmesen felvenni, nem tudom. Én vlc-ben konfigoltam fel, de nem felhasználóbarát. -
garga pista
őstag
válasz
beeeeerka
üzenetére
A kérdés általános, de általános választ nem fogsz kapni, mert a szolgáltatói boxokon a HDMI kimeneten (pl az említett T-home) HDCP védelmet használ, ezt nem egyszerű rögzíteni.
De mint lent írtam, Digi, Vodafone (ex UPC kábel), de még műholdas UPC-nél is lehet CI+ modult kérni, amit berakod egy saját boxba és vígan veszel fel vele. Na azért nem mindegy, most akkor milyen szolgáltatód van, vagy elő akarsz fizetni?
(Az más kérdés, hogy én full nem értem mindek vesz fel manapság bárki bármit is, ahogy lentebb írták, a "kölcsönzőből" bármit le lehet szedni fullHD-ben, nemcsak filmet, műsorokat is reklám nélkül - ismerős mondta.)Amit írtál lent Orion STB, egy mezei DVB-T vevő (nem szolga box), ha csak tv-zni akarsz fölösleges nyűg egy smart TV-hez. Sőt, akkor már oszd le a koax jelét, a box-al tudsz felvenni pendrive/HDD-re, ennek a jelét fölösleges hdmi capture eszközzel külön felvenni.
-
válasz
beeeeerka
üzenetére
választasz egy szimpatikus hdmi capture eszközt, van ami önállóan rögzít, van ami számítógépre. elé pedig egy eszköz, ami leveszi a hdcp-t, különben nem fogod tudni rögzíteni. ez többnyire egy olcsó aliexpresses splitter, de utána kell nézni, hogy pont melyik oldja meg a problémát
lehet, hogy egyszerűbb letölteni, amit meg akarsz nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- magyar billentyűzet - 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann