Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
beeeeerka #19650 üzenetére
A kérdés általános, de általános választ nem fogsz kapni, mert a szolgáltatói boxokon a HDMI kimeneten (pl az említett T-home) HDCP védelmet használ, ezt nem egyszerű rögzíteni.
De mint lent írtam, Digi, Vodafone (ex UPC kábel), de még műholdas UPC-nél is lehet CI+ modult kérni, amit berakod egy saját boxba és vígan veszel fel vele. Na azért nem mindegy, most akkor milyen szolgáltatód van, vagy elő akarsz fizetni?
(Az más kérdés, hogy én full nem értem mindek vesz fel manapság bárki bármit is, ahogy lentebb írták, a "kölcsönzőből" bármit le lehet szedni fullHD-ben, nemcsak filmet, műsorokat is reklám nélkül - ismerős mondta.)Amit írtál lent Orion STB, egy mezei DVB-T vevő (nem szolga box), ha csak tv-zni akarsz fölösleges nyűg egy smart TV-hez. Sőt, akkor már oszd le a koax jelét, a box-al tudsz felvenni pendrive/HDD-re, ennek a jelét fölösleges hdmi capture eszközzel külön felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest