Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
beeeeerka
üzenetére
A kérdés általános, de általános választ nem fogsz kapni, mert a szolgáltatói boxokon a HDMI kimeneten (pl az említett T-home) HDCP védelmet használ, ezt nem egyszerű rögzíteni.
De mint lent írtam, Digi, Vodafone (ex UPC kábel), de még műholdas UPC-nél is lehet CI+ modult kérni, amit berakod egy saját boxba és vígan veszel fel vele. Na azért nem mindegy, most akkor milyen szolgáltatód van, vagy elő akarsz fizetni?
(Az más kérdés, hogy én full nem értem mindek vesz fel manapság bárki bármit is, ahogy lentebb írták, a "kölcsönzőből" bármit le lehet szedni fullHD-ben, nemcsak filmet, műsorokat is reklám nélkül - ismerős mondta.)Amit írtál lent Orion STB, egy mezei DVB-T vevő (nem szolga box), ha csak tv-zni akarsz fölösleges nyűg egy smart TV-hez. Sőt, akkor már oszd le a koax jelét, a box-al tudsz felvenni pendrive/HDD-re, ennek a jelét fölösleges hdmi capture eszközzel külön felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann