- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma
üzenetére
Gondolom, hogy nem könnyű. Az általad említett dolgok miatt írtam én is azt, hogy a teszt része lenne a szubjektív teszt is a nyers adatok kinyerésén kívül.
Az viszont meglepett, hogy ennyire gyorsan változnának a körülmények. Ez tényleg így van? A szolgáltató gyakran változtatják a forrásukat, technológiájukat? Mennyire jellemző ez?Az is egyértelmű, hogy függ az eszköztől, amin nézzük, de hát éppen ezért kellene ezt egyetlen TV-n eljátszani, hiszen a cél itt a különbségek kiemelése lenne, nem az abszolút minőség megállapítása.
Illetve ha én kerülhetnék ilyen szituba, hogy egy ilyen tesztet elvégezhessek én két egyforma TV-vel csinálnám. A két TV-t ugyanarra a csatornára kapcsolnám, de két különböző szolgáltatótól. Felállítanék egy relációt, aztán valamelyik TV-n szolgáltatócsere. Vagyis, buborékrendezés.
Elvileg szépen kijöhetne így egy sorrend. (Persze jó lenne figyelni olyan részletekre is, hogy olyan műsor közben hasonlítunk, amely közben jellemzően sok gyors mozgás, villogás van, mert ugye ezekben az esetekben válik szabad szemmel is láthatóvá a digitális technika (MPEG tömörítés) hátránya...)
Szóval, tényleg nem lenne egyszerű, de nagyon hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Elvileg szépen kijöhetne így egy sorrend. (Persze jó lenne figyelni olyan részletekre is, hogy olyan műsor közben hasonlítunk, amely közben jellemzően sok gyors mozgás, villogás van, mert ugye ezekben az esetekben válik szabad szemmel is láthatóvá a digitális technika (MPEG tömörítés) hátránya...)