Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topikba lenne érdemes beírni a problémámat, de mivel itt már pár emberrel cseréltem tudást és nem annyira off, így ide esett a választás!
Tehát, rendeltem egy Technisat Cablestar HD2-t hosszú tanakodás után, CI slottal együtt kiemelkedően jó árért 15400 HUF-ért hozzám is vágják ha megérkezik a kártya... Dobozban van hozzá DVBViewer TE (Technisat Edition) névre hallgató program is. Na ezzel vagyok bajban... sima DVBViewer-t ismerem, egyik ismerősöm ezen keresztül nézi az adásokat, de ez nekem teljesen új verzió... Valaki ismeri ezt a változatot? Tudjátok esetleg miben különbözik a sima verziótól? Butított-e vagy a sima szoftver minden tudása benne van? Jó lenne előre tudnom, mert ha butított akkor inkább rászánok pár eurót és befizetek egy sima DVBWiever-re...
Válaszotokat előre is köszönöm...
UI.: Kerestem a TE változatról infót, de semmi lényegit nem találtam, ezért fordultam hozzátok!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann