Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topikba lenne érdemes beírni a problémámat, de mivel itt már pár emberrel cseréltem tudást és nem annyira off, így ide esett a választás!
Tehát, rendeltem egy Technisat Cablestar HD2-t hosszú tanakodás után, CI slottal együtt kiemelkedően jó árért 15400 HUF-ért hozzám is vágják ha megérkezik a kártya... Dobozban van hozzá DVBViewer TE (Technisat Edition) névre hallgató program is. Na ezzel vagyok bajban... sima DVBViewer-t ismerem, egyik ismerősöm ezen keresztül nézi az adásokat, de ez nekem teljesen új verzió... Valaki ismeri ezt a változatot? Tudjátok esetleg miben különbözik a sima verziótól? Butított-e vagy a sima szoftver minden tudása benne van? Jó lenne előre tudnom, mert ha butított akkor inkább rászánok pár eurót és befizetek egy sima DVBWiever-re...
Válaszotokat előre is köszönöm...
UI.: Kerestem a TE változatról infót, de semmi lényegit nem találtam, ezért fordultam hozzátok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest