Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
csendes
üzenetére
Ne warezoljatok már...
Pontosítom... Arra vagyok kíváncsi, hogy előfizetés nélkül a kódolatlan csatornákat tudom-e nézni, vagy nem. Mert vannak olyan kódolatlan csatornák, amikhez odaírják, hogy valamilyen csomagban van, és olyanok is vannak, amikhez nem. Például ezen az oldalon vannak olyanok, és van, ahol pirossal írták ki, hogy kódolatlan, stb.. Lényeg, hogy én nem értek ehhez, ezért akarom tudni, hogy ami nem kódolt azt tudnám nézni, vagy azok közül is csak azt tudnám, ami valamelyik konkrét csomaghoz tartozik? Mert ha csak azokat lehet nézni, amikhez nem írtak csomagot, az elég silány, de ha a többit is lehet nézni, az elmegy. De szerintem ebben a kérdésben semmi warez nincs, csak tisztában akarok lenni vele, hogy hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- ÚJ! BONTATLAN! ASUS RT-AC68U router
- Ubiquiti Unifi AP Wireless Access Point SWX-UAP falitartóval
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann