- iPhone topik
- Poco F7
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
csendes #7357 üzenetére
Ne warezoljatok már...
Pontosítom... Arra vagyok kíváncsi, hogy előfizetés nélkül a kódolatlan csatornákat tudom-e nézni, vagy nem. Mert vannak olyan kódolatlan csatornák, amikhez odaírják, hogy valamilyen csomagban van, és olyanok is vannak, amikhez nem. Például ezen az oldalon vannak olyanok, és van, ahol pirossal írták ki, hogy kódolatlan, stb.. Lényeg, hogy én nem értek ehhez, ezért akarom tudni, hogy ami nem kódolt azt tudnám nézni, vagy azok közül is csak azt tudnám, ami valamelyik konkrét csomaghoz tartozik? Mert ha csak azokat lehet nézni, amikhez nem írtak csomagot, az elég silány, de ha a többit is lehet nézni, az elmegy. De szerintem ebben a kérdésben semmi warez nincs, csak tisztában akarok lenni vele, hogy hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest