Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Nézd, a hangcsúszás nekem általában 200-400 ms közé esik. Ezt egy szinkronizált filmnél nem lehet meghallani. De egy magyar filmnél igen. A szájszinkron 400 ms-nál eléggé jól látható-hallható tud lenni. Szóval erre rá kellene kalkulálni. Az Ubiban az Avidemux ad ilyen korrigálási lehetőséget. A Mediainfo (terminál-ablakos változata) pedig szépen ki is írja. Tehát ez így rendben is van. Mármint a nem-HD-s anyagoknál. Nincsen kockásodás a vágási pontoknál sem. Tehát az Avidemux nekem jó lenne, ha működne HD-s m2t-vel. De nem működik. Illetve durván elcsúszik a hang. Másfél órás anyagnál kb fél órát zsugorodik valamiért. Szóval most itt tartok linuxban.
W7 64 biten meg még itt sem. Egyszerűen nincsen driver a Freecom donglémhoz, nincsen olyan mediainfo ami kiírná a hangcsúszás értékét, és még odáig sem jutottam el, hogy a Virtuadub be tudná olvasni a vágandó mp4-es fáljt. Próbáltam felrakni a K-lite 64bites változatát, de hiába futtattam rendszergazda módban az installt, nem látja a rendszer az új kodekeket. Fogalmam sincsen hogyan kellene engedélyezni a működésüket. Szóval W7 64 bit alatt semmit sem tudok kezdeni.
Tudnátok segíteni?
(#7320) nfsu17: OK, értem, szóval neked sem sikerül...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos fejegységek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann