- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Mi az az m2t?
Nézd, W7 alatt nem tudom használni a Freecom donglemat. Linix alatt (Ubuntu 10.10) pedig a Kaffeine m2t-ben rögzít. Namost, ha felveszek egy HD-s filmet, akkor azt én nem szeretném átkódolni, mivel ki tudom küldeni a TV-mre. Jó az nekem úgy m2t-s alakban, csak le szeretném szélezni, ki szeretném vágni a hirdetéseket Vagyis SPLIT-telni szeretném, nem igazán vágni, nem átkódolni.
Én ezt a ts cuttert használom, meg a tsdoctort (...)
Tehát nálam nem az mpeg4-es fáljok valódi vágásáról van szó, hanem a HD-s mpeg4-es transzport-szteamok splitteléséről. (Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.) Ehhez keresek akát linux, akát w7 alá valóban működő megoldást.
Egyébként a linux alatt az avidemux szépen vágná az mkv-ba átfordított (nem átkódolt) anyagot. Ehhez jó segítséget ad a terminálban futtatható Mediainfo, ami megmutatja a hang-elcsúszást ms-ben. (Ilyet sem találtam W7 alá eddig.) Most jönne az átfordítás mkv-ba, de HD-s anyaghoz valóban jól működő átfordítót linuxban sem találtam eddig.
Szóval nekem mostmár mindegy lenne, hogy W7, vagy Ubuntu, csak működjön rendesen. Tudtok valóban működő, kipróbált megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egyéni arckép OFF
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Asztalos klub
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest