Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Amazfit GTR 47 mm - egyszerűen kitartó
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
upszilon
üzenetére
En is ilyesmivel jatszadozom mostanaban, ket progi nez ki igeretesnek: Smart Cutter for DV and DVB (van belole ingyenes, de az vizjelezi a vagott videot) illetve a VideoReDo TVSuite H.264... mindketto kepes kockapontosan vagni, es a szukseges reszeket smart renderinggel ujratomoriteni (tehat csak a vagas kornyeken tomorit, minden mast masol ujrakodolas nelkul). Nekem a VideoReDo szimpatikusabb, m2ts-be szoktam kiszedni a cuccot belole, eac3to-val demuxolhato a hang es DirectShowSource-ot hasznalva a video is megetetheto a hagyomanyos avisynth-es megoldasokkal. MKV-ba viszont meg nem sikerult 1080i50 videokat bemuxolnom hiba nelkul (allitolag az mkv nem kezeli jol az 50i tartalmakat).
-
nfsu17
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
a Kaffeine m2t-ben rögzít.
Sajnos nem ismerem.
DVB-T-ről beszélünk most? m1 hd, m2 hd, duna hd?
nem szeretném átkódolni
Nem beszéltem átkódolásról, a tscutter nem kódol semmit sehova, csak kivágja neked azt, amire szükséged van. Pár másodperc alatt nem is lehetne átkódolni egy órás anyagot.
csak le szeretném szélezni,
Ezt még kifejtenéd nekem?
ki szeretném vágni a hirdetéseket
Erre van a tscutter. Az, hogy a kész eredmény jó-e vagy nem, mondjuk 5 kivágott reklám után, az már más kérdés.
Tehát nálam nem az mpeg4-es fáljok valódi vágásáról van szó, hanem a HD-s mpeg4-es transzport-szteamok splitteléséről.
Én vágás alatt azt értettem, hogy adott egy film, közben 5 reklám, kivágom a reklámokat, megmarad a film.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Küszöbön a Where Winds Meet megjelenése
- Milyen házat vegyek?
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann