- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr89
csendes tag
válasz
zhagyma #6917 üzenetére
Nálam annyira meleg volt ,hogy kézzel nem is igazán lehetett hozzáérni. Egyszer ráraktam egy csepp vizet és pár másodperc alatt el is párolgott. Szerintem ilyen 80-100°C körül simán lehetett az IC. Már van is megfelelő hűtőborda, amit az új vevő egyből megkap és felette a műanyagot apró fúróval megfurkálom, hogy szellőzzön.
Amikor kivettem az IC-t, akkor látszott alatta, hogy az IC alja lenne a hűtés, mert ott fém volt, amit oda kellett volna forrasztani egy méretes réz vezetősávhoz. Na valamennyire oda is volt forrasztva, de én azt nem nevezném hőátadásnak. Két helyen látszott, hogy nyomtak oda egy kis forrasztópasztát, tehát két kis pöttyintés volt a kapcsolat. Nem csodálom, hogy nem adta át rendesen a hőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest