Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr89
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Nálam annyira meleg volt ,hogy kézzel nem is igazán lehetett hozzáérni. Egyszer ráraktam egy csepp vizet és pár másodperc alatt el is párolgott. Szerintem ilyen 80-100°C körül simán lehetett az IC. Már van is megfelelő hűtőborda, amit az új vevő egyből megkap és felette a műanyagot apró fúróval megfurkálom, hogy szellőzzön.

Amikor kivettem az IC-t, akkor látszott alatta, hogy az IC alja lenne a hűtés, mert ott fém volt, amit oda kellett volna forrasztani egy méretes réz vezetősávhoz. Na valamennyire oda is volt forrasztva, de én azt nem nevezném hőátadásnak. Két helyen látszott, hogy nyomtak oda egy kis forrasztópasztát, tehát két kis pöttyintés volt a kapcsolat. Nem csodálom, hogy nem adta át rendesen a hőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest