- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr89
csendes tag
Szerintem is egyedi eset lehet, de legközelebb előrelátóbb leszek.
Azért ahogy látom a dx-esnek az alján nincs furat az IC közepénél, tehát elvileg jobb a hőleadása, meg mintha nagyobb lenne a rézfelület is. Én még abba a lyukacskába is fogok ónt tenni, hogy jobban elvezesse onnan a hőt.
-
gr89
csendes tag
válasz
zhagyma #6917 üzenetére
Nálam annyira meleg volt ,hogy kézzel nem is igazán lehetett hozzáérni. Egyszer ráraktam egy csepp vizet és pár másodperc alatt el is párolgott. Szerintem ilyen 80-100°C körül simán lehetett az IC. Már van is megfelelő hűtőborda, amit az új vevő egyből megkap és felette a műanyagot apró fúróval megfurkálom, hogy szellőzzön.
Amikor kivettem az IC-t, akkor látszott alatta, hogy az IC alja lenne a hűtés, mert ott fém volt, amit oda kellett volna forrasztani egy méretes réz vezetősávhoz. Na valamennyire oda is volt forrasztva, de én azt nem nevezném hőátadásnak. Két helyen látszott, hogy nyomtak oda egy kis forrasztópasztát, tehát két kis pöttyintés volt a kapcsolat. Nem csodálom, hogy nem adta át rendesen a hőt. -
gr89
csendes tag
válasz
zhagyma #6914 üzenetére
Szerintem ez az IC már megdöglött a hőtől, vagy nem tudom. Ma vettem egy másikat, ha az megjön, akkor kap egy alapos átnézést és egy hűtést egyből, és reménykedek, hogy nem jut erre a sorsra.
Az átforrasztás már megvolt, levettem az IC-t kapott új forrasztópasztát és vissza lett forrasztva bőséges ónnal. Így sem csinál semmit, bár melegedik. Az a baj, hogy otthon, ahol a cuccaim vannak a javításhoz, ott nem fogható az adás. itt Debrecenben meg lenne adás ,csak eszközöm nincs a kísérletezéshez. Azért a fél műhelyem nem hozhatom ide. -
gr89
csendes tag
Helló!
Van itt rajtam kívül olyan ember, akinek pár hónapon belül megdöglött a kínai dvb-t tunere? Most adta meg végleg magát, már semmi nem jön rajta. Eddig az volt, hogy melegedett rendesen. Amikor bedugtam hidegen akkor ment, majd amikor elért egy bizonyos hőfokot, akkor elment a kép. A tunert a gép látta, csak épp adás nem jött. Ilyenkor ráfújtam a TDA vevő IC-re és visszajött az adás pár pillanatig. Ha nem fújtam, akkor nem volt adás. Most más hidegen sem megy, semmit nem csinál. Ugyanúgy látja a gép, de adás nincs semmi. -
gr89
csendes tag
Sziasztok!
én is beszereztem egy ilyen Ebay-es USB vevőt. Itt Debrecenben tökéletes a kis antennájával is. Otthon viszont nem megy(Mátészalka). Igazából az nem is érdekel, de itt Debrecenben tökéletes, igazából ezért is vettem, mert olcsóbb, mint a kábeltv, meg úgyis csak keveset nézek tv-t. Kipróbáltam pár programot, egy eddig elég jó. konkrétan Homesys ami megy tökéletesen eddig, ki lehet választani benne a toronyt, amiről venni akarom és akkor nem nyálazza át az összes frekit, hanem csak azokat nézi. A Media Center a mux A-t nem is találta meg, csak a mux C-t. A többi jónak tartott program meg vagy nem indult el, vagy a free verziónak hála nem lehetett semmit csinálni benne.
A kis gyári antenna a radiátorra van rátapasztva, így tökéletes az adás. Szóval boldog vagyok, hogy nagyon megérte az az 1800Ft-ot ez a kis vevő.A HD adások is szépen jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Reklámblokkolók topikja
- iGO Primo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest