Hirdetés
- Apple Watch
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
zhagyma
üzenetére
Ja, ha gondolkodok, én sem vagyok sík hülye.
Mindenesetre egyetlen magyar adót sem hozott be nekem (ezért voltam eddig analógon, és ezért hittem azt, hogy vmi nem stimmel az antenna vételével.. Most nagyjából Rohonc irányába fordítottam, az előbb kis érzékenységgel hozott: ORF1, ORF2 st, ATV, ORF2B. Megnézni még nem tudom őket, mert nagy érzékenységre állítottam a keresőt, és 482MHz-en áll kb. 5 perce.És hova tegyem azokat kártyákat?

Ja, a Tesco-s antennám típusa: ANT100
Erősítés: VHF 20dB
Erősítés: UHF 32dB
Erősítés szabályozása: 0-32dB, tápfesz. 220V/12VBaxi, most nézem, osztrákba fordítva, és az országot is Ausztriára állítva, bejöttek még ezek: RTL Klub, TV2, M1HD M2HD, ATV (osztrák), HírTV, EuroNews teszt (En, Fra, ger), Duna TV HD (akad, fagy), Autonomia, Cool (nincs), Film+ (nincs), Sportklub nincs), National Geog. (nincs), Disney (nincs), AXN (nincs), FEM3 (nincs), Private Spice (nincs). Gondolom a nem foghatók a kódoltak. A sok séárga kérdőjel, ami néha megjelenik a kép közepén, az micsoda?
Magyar adó felé fordítva, magyar területre állítva miért nem voltak? Én meg itt analogizálok bő 1 éve a digi kártyámmal, és várok egy jó digi antennára.

Na, hardveres gyorsításra kapcsolva a PVR2-t lefagyott az egész, kezdhetem elölről a keresgélést.
Most Magyarországra és magyar adó felé lett Puls4, 3Sat, ORF Sport+, ServusTV eddig. Ki érti ezt? 
Tegyek be +1 antennát osztrákba fordítva, és akkor egyszerre lesz minden jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Apple Watch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre egyetlen magyar adót sem hozott be nekem (ezért voltam eddig analógon, és ezért hittem azt, hogy vmi nem stimmel az antenna vételével.. Most nagyjából Rohonc irányába fordítottam, az előbb kis érzékenységgel hozott: ORF1, ORF2 st, ATV, ORF2B. Megnézni még nem tudom őket, mert nagy érzékenységre állítottam a keresőt, és 482MHz-en áll kb. 5 perce.