Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
premete
üzenetére
Na megjött nekem is az Ebay-es tuner.
3 adó van a közelben:
Széchenyi-hegy, Hármashatár-hegy, Száva utca
Légvonalban sorban: 21km, 22km, 10kmHát sajnos nekem nem működik olyan jól a dolog.

Gondoltam először, hogy beltéren, számítógépházra rácuppantom, kb jó irányba is néz (Hármashatár-hegy és Széchenyi-hegy közel ugyan abban az irányban van.) Így meg se mukkan, nemhogy képe nincs, az adókat se találta meg. Na kidobtam az ablakba rácuppantva egy díszdobozra. Így már megtalálta az adókat, de nagyon gyenge volt a jel. Pontosabban a hozzá adott programban max jelet jelzett és 4 pálcikát a minőséghez, a Presto PVR pedig 4 pálcikát mutatott az 5-ből. Azonban ennek ellenére szaggatott a hang is és a kép is. Nem is kicsit. Trükközgettem vele, hol bejött, hol nem.
Ráadásul az antenna állásából ítélve csak a Száva utcai torony jelét tudom fogni, pedig ha jól tudom az sokkal gyengébb mint a másik kettő a maga 2kW-jával.
Aztán jött az ötlet: rácuppantottam egy beltéri antennára. Így már jobb lett, nem kellett milliméter pontosan beállítani, hogy fogja a jelet, de szaggat ugyan úgy, csak nagy ritkán sikerül neki normális képet fogni.
Majd rátekertem a talpra egy nagyobb antennát. Nem rontott és nem is javított a helyzeten.Nyitott ablak mellett próbálgattam és természetesen vízszintes antennával, de ez most nem jött össze. Megvárom, hogy emeljék a tornyok teljesítményét és újra próbálom később. Képminőségre nincs panasz, amikor volt akkor nagyon szép volt, de még ez kevés.
Röviden ennyi.Üdv!
Dudika
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Goddess of Victory:Nikke
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann